Ο Jeremy Meeks , ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κατάδικος, κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση δισεκατομμυριούχα σύντροφο του Chloe Green.

Όλα ξεκίνησαν όταν η φωτογραφία του στις φυλακές διέρρευσε στον τύπο και γρήγορα ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άντρας κατάδικος στις ΗΠΑ.

O ίδιος είχε καταδικαστεί ως μέλος συμμορίας για οπλοκατοχή και ληστείες, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος πριν ολοκληρώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω καλής διαγωγής. Πλέον, εργάζεται ως μοντέλο, «γοητεύοντας» τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Για εκείνον, όμως, ο έρωτας απαντά στο όνομα της Chloe, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του διάσημου «Top Shop».

Ο έρωτάς τους μεγάλος και επισφραγίστηκε πέρσι τον Μάιο με τη γέννηση του γιου τους. Χθες, η Chloe είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση: «Xρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου. Είσαι το πιο εκπληκτικό άτομο που γνώρισα ποτέ και είμαι ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου. Είσαι το μοναδικό πρόσωπο στη γη που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Είσαι μια υπέροχη μαμά και θα σε αγαπάω για πάντα» έγραψε για την αγαπημένη του.