CELEBRITIESSHOWBIZΟ πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζουν βιογραφία φωτιά

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζουν βιογραφία φωτιά

Ποιες αποκαλύψεις φοβάται το παλάτι; 

Ένα νέο – εκρηκτικό- βιβλίο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που συνεργάστηκαν με συγγραφείς και αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω αγωνία στην βασιλική οικογένεια.

Πηγές του παλατιού αναμένουν πως η βιογραφία – προσωρινά με τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan» – θα αφορά σε ένα κολακευτικό πορτρέτο του ζευγαριού.

Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι πως θα υπάρξει αναφορά και στην τεταμένη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, το ζευγάρι που έχει εμμονή με την ιδιωτικότητά του, προτού μετακομίσει στην Βόρεια Αμερική, έδωσε συνέντευξη στους συγγραφείς του βιβλίου, οι οποίοι είναι και οι δύο δημοσιογράφοι. Ένας από αυτούς, ο Όμιντ Σκόμπι, είναι γνωστός υποστηρικτής της Μέγκαν και θα μπορούσε να πει κανείς, μαζορέτα της, αλλά και ένας από τους αγαπημένους της δημοσιογράφους, στον οποίο έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την βιντεοκλήση του ζευγαριού στην βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη εβδομάδα, στην οποία της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Η βιογραφία θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου – Ξεκίνησαν προπαραγγελίες για το ebook
Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, με την μυστική συμμετοχή της στην βιογραφία «Diana: Her True Story, όταν ενθάρρυνε τους φίλους της να μιλήσουν στον συγγραφέα Άντριου Μόρτον. Και τώρα τίθεται ερωτήματα εάν τα μέλη του εσωτερικού κύκλου της Μέγκαν Μαρκλ έχουν λάβει παρόμοιες οδηγίες να βοηθήσουν τον Όμιντ Σκόμπι και την Αμερικανίδα δημοσιογράφο, Κάρολιν Ντουράντ που θα γράψουν το βιβλίο τους. Η βιογραφία των 320 σελίδων, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, αναμένεται να γίνει παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Φόβοι για τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
Δεδομένης της ευθύτητας με την οποία έχει μιλήσει ο πρίγκιπας Χάρι τους τελευταίους μήνες, όσοι είναι κοντά στην βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχούν για το τι θα μπορούσε να αποκαλύψει το ζευγάρι στους συγγραφείς. Νωρίτερα φέτος, ο φίλος του ζευγαριού, ο παρουσιαστής Τομ Μπράντμπι, προειδοποίησε πως μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, θα μπορούσε να βλάψει ανεπανόρθωτα την μοναρχία που εξακολουθεί να πλήττεται από το Megxit και το σκάνδαλο με την φιλία του πρίγκιπα Άντριου με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Μπράντμπι με το ζευγάρι στην νότια Αφρική το περασμένο φθινόπωρο, ο πρίγκιπας Χάρι είχε ομολογήσει την ρήξη με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS