CELEBRITIESSHOWBIZΟ ξένος Τύπος αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα! Δείτε τα δημοσιεύματα

Ο ξένος Τύπος αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα! Δείτε τα δημοσιεύματα

«Σοκ, η Κύπρος φαβορί για τη νίκη» γράφει από χθες το πρωί ο ξένος Τύπος, με την Κύπρο, λίγο μετά το τέλος της πρόβας της να σκαρφαλώνει στο πιο ψηλό σκαλί στα προγνωστικά και να θεωρείται πια φαβορί για την πρωτιά!

Τα προγνωστικά στην αρχή έδιναν την Ελένη Φουρέιρα σε χαμηλή θέση, η τραγουδίστρια όμως κατάφερε να τα ανατρέψει όλα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Φουρέιρα πανηγυρίζει! Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision (βίντεο)

Οι πιο γνωστές εφημερίδες παγκοσμίως, άρχισαν να ασχολούνται με το “who is who” της Ελένης Φουρέιρα, ενώ είδαμε ουκ ολίγα αφιερώματα σε ξένες ιστοσελίδες για την εκπρόσωπο της Κύπρου.

Η μεγαλύτερη youtuber αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα

Ο χαμός ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης και κορυφώθηκε λίγο μετά την πρόκριση της χώρας μας στον τελικό του διαγωνισμού. Η Ελένη Φουρέιρα, με μια ολόσωμη σέξι φόρμα, περπάτημα γαζέλας και αέρα νικήτριας, ξεσήκωσε το κοινό, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για φέτος και στρέφοντας όλα τα βλέμματα επάνω της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΤΟΝ Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Η Washington Post σήμερα αναφέρεται στα αποτελέσματα του Α Ημιτελικού της Eurovision, επιλέγοντας για κεντρική φωτογραφία στο άρθρο τη συμμετοχή της Κύπρου.

Δείτε κάποια από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ διεθνώς:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS