ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΌλα τα βλέμματα στην Εύα Ντίβα - Ποια είναι η σύντροφος του...

Όλα τα βλέμματα στην Εύα Ντίβα – Ποια είναι η σύντροφος του Προέδρου του ΕΛΑΜ;

Ντυμένη στα μαύρα και με συντηρητικό στιλ, διαφορετική σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα εμφανίστηκε η Εύα Κυριάκου στο πλευρό του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, κατά τη διάρκεια του α’ γύρου των εκλογών.

Σε παλαιότερες εμφανίσεις της συνήθως επέλεγε ρούχα που τόνιζαν τις πλούσιες καμπύλες της και διάλεγε και το ανάλογο μακιγιάζ, συνήθως λαμπερό για να ταιριάζει στα έντονα χαρακτηριστικά της.

Είτε με απλό και συντηρητικό, είτε με πιο τολμηρό ντύσιμο, ένα είναι σίγουρο: Καταφέρνει κάθε φορά να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Ποια είναι, όμως, η Εύα Κυριάκου που έγινε Εύα Ντίβα;

Η σύντροφος του Προέδρου του ΕΛΑΜ, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και είναι εδώ και αρκετά χρόνια γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο με το ψευδώνυμο, Εύα Ντίβα.

H ερωτική ζωή της έχει απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ, καθώς δύο χρόνια νωρίτερα, η τραγουδίστρια διατηρούσε σχέση με τον Λάμπη Λιβιεράτο, κρατώντας, ωστόσο, το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ντίβα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλευρό του Χρίστου (εικόνες, βίντεο)

Η Εύα Κυριάκου γεννήθηκε στην Αγγλία από Κύπριους γονείς και σπούδασε φωνητική στην Κολονία. Η πολυτάλαντη Diva έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στον τελικό της Κύπρου στη Eurovision, το 2015, με το τραγούδι «Come and fight for freedom».

Εκτός από το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, ασχολείται και με τη γιόγκα, καθώς, όπως είπε, τη βοηθάει να ξεφεύγει από την κατάθλιψη και το άγχος και μάλιστα τη συστήνει ανεπιφύλακτα.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν θέλει να προσέχουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση της, αλλά να τους κερδίζει με το μυαλό της. Μια ευχή που θα ήθελε να βγει αληθινή είναι να παραμείνει για πάντα νέα, ενώ βαθύτερη επιθυμία της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Μοναδικό μότο με το οποίο πορεύεται στη ζωή της: «Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να μην αλλάξεις για κανέναν!»

Δείτε το παρακάτω βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη της τραγουδίστριας:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS