CELEBRITIESSHOWBIZΟργιάζουν οι φήμες! Meghan και Harry δεν κάλεσαν την Pippa Middleton στον...

Οργιάζουν οι φήμες! Meghan και Harry δεν κάλεσαν την Pippa Middleton στον γάμο τους

Μια εβδομάδα απομένει μέχρι την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεσαι με ποιον είχε δεσμό η Meghan Markle πριν πολλά χρόνια! (εικόνες)

Ωστόσο, αρκετά απρόοπτα βλέπουμε να συμβαίνουν στο παλάτι, η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, δεν βρίσκεται στη λίστα γάμου για τον επερχόμενο πριγκιπικό γάμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με μυστήριο τρόπο απέφυγαν να συμπεριλάβουν την Pippa Middleton στην λίστα καλεσμένων της γαμήλιας δεξίωσης αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχεις ξαναδεί: Η Meghan Markle με μαγιό!

Το ακόμα πιο περίεργο σημείο στην ιστορία είναι πως τόσο ο Harry, όσο και η Markle είχαν προσκληθεί και στο γάμο και στην δεξίωση της Pippa τον περασμένο Μάιο, οπότε και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthews.

Φήμες θέλουν τη Meghan να έχει βάλει το χέρι της, μιας και όλοι γνωρίζουν τη ξεχωριστή χημεία που είχε ο Harry με την Pippa στο γάμο των αδερφών τους William και Kate τον Απρίλιο του 2011, όπου ο φακός τους είχε πιάσει να ανταλλάσσουν ανέκδοτα στο μπαλκόνι του Buckingham.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Shoe lover! Η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle αξίας 20,000 λιρών (εικόνες)

Εν τω μεταξύ ο Harry είχε δώσει το παρών τόσο στο γάμο όσο και στην γαμήλια δεξίωση της μικρής αδερφής της Kate ενώ από το περιβάλλον της μικρής Middleton έγινε γνωστό πως η Pippa είναι πληγωμένη.

Και δεν είναι μόνο η Pippa που θα λείπει από τη γαμήλια δεξίωση. Όπως φαίνεται χωρίς πρόσκληση έμεινε και η επί χρόνια πρώην αγαπημένη του Harry, Chelsy Davy, η οποία θα είναι παρούσα στο γάμο αλλά δεν έλαβε πρόσκληση για τη δεξίωση. Η πρώην του Harry δηλώνει έκπληκτη και πικραμένη από την απόφαση του πρίγκιπα με τον οποίο έβγαινε από το 2004 έως το 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS