CELEBRITIESSHOWBIZΌταν η Αθηνά Ωνάση συνάντησε τη γυναίκα που διέλυσε το γάμο της

Όταν η Αθηνά Ωνάση συνάντησε τη γυναίκα που διέλυσε το γάμο της

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo ανέφερε ότι ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά Ωνάση με την 43χρονη αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon. Η Ισπανίδα είναι ανάμεσα στις 3 κορυφαίες αναβάτριες της χώρας της, ενώ τα ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αλβάρο και εκείνη είχαν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες.

Η 43χρονη είναι η τρίτη κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995.

Η Pilar είναι αφοσιωμένη στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της και μένει μόνιμα στο Βέλγιο. Οσο για την προσωπική της ζωή παρουσιάζεται ως άτυχη στις σχέσης της ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε συναδέλφους της. Στο παρελθόν έχει υπάρξει σε σχέση με τρεις άντρες της ιππασίας (τους Alberto Honrubia, Rafael Tapias και David Uson).

diazigio

Το τετ-α-τετ με την Αθηνά Ωνάση στις Κάννες

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, και οι δυο τους ήδη έχουν βρεθεί δύο φορές σε κοινούς χώρους αφού εξακολουθούν να μοιράζονται ένα μεγάλο πάθος: την ιππασία.

Ωστόσο, στο Longines Jumping των Καννών, η Αθηνά είχε ακόμα μια δυσάρεστη αλλά αναπόφευκτη συνάντηση.

Εκεί η Αθηνά ήρθε τετ α τετ με την Pilar Lucrecia Cordón στο Longines Jumping των Καννών, στη νότια Γαλλία. Οι δυο γυναίκες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, προσπερνούν η μία την άλλη χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα.

diazigio1

diazigio2

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS