CELEBRITIESSHOWBIZΠαντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi εγγονή της Grace Kelly!

Παντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi εγγονή της Grace Kelly!

H πριγκίπισσα Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και παραγωγό ταινιών Dimitri Rassam στο παλάτι Grimaldi Palace στο Monaco, το Σάββατο 1η Ιουνίου! Πιο συγκεκριμένα, η πολιτική τελετή έγινε στο Παλάτι των Μονεγάσκων και είχε περίπου 300 καλεσμένους. Η εγγονή της Grace Kelly ήταν απλά πανέμορφη, επιλέγοντας ένα ένα φόρεμα Saint Laurent, εμφάνιση που θύμισε πολύ το σύνολο που είχε φορέσει η γιαγιά της Grace Kelly στην civil cerenomy πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier το 1956!Η 32χρονη Charlotte Casiraghi και ο 37χρονος γιος της ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet, έχουν ήδη ένα παιδί, τον 6 μηνών Balthazar, ενώ ο γάμος αυτός είναι ο πρώτος της πριγκίπισσας και ο δεύτερος του Dimitri.

Μετά τον πολιτικό γάμο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην παραμυθένια βίλα «La Vigie», η οποία είναι ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό στο Μονακό που υπήρξε κατοικία του Karl Lagerfeld για περισσότερο από δέκα χρόνια και πλέον λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο. Στην δεξίωση, η Charlotte φόρεσε ένα σατέν λευκό φόρεμα το οποίο συνδύασε με το Cartier διαμαντένιο κολιέ της γιαγιάς της!

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της 32χρονης γαλαζοαίματης, αντίθετα με τον 37χρονο παραγωγό ταινιών, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Masha Novoselova και έχουν μία κόρη. Η Charlotte έχει ήδη ένα παιδί, τον 4χρονο Rafael, από τη σχέση της με τον σταρ της Γαλλίας, τον κωμικό, Gad Elmaleh, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS