CELEBRITIESSHOWBIZParis Hilton: Αλλάζει το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

Paris Hilton: Αλλάζει το διάσημο επίθετό της για χάρη του αρραβωνιαστικού της;

Το να σε λένε «Hilton» και να είσαι μάλιστα, μία από τις «χρυσές» κληρονόμους, μίας ισχυρής δυναστείας, μόνο λίγο δεν είναι. Ωστόσο, για την ερωτευμένη Paris, δεν έχει τόση σημασία, όσο ο έρωτας που βιώνει στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Chris Zylka. Μάλιστα, μετά την πρόταση γάμου, που της έκανε τα Χριστούγεννα, η νεαρή κληρονόμος, ζει σε μία άλλη διάσταση.

https://www.instagram.com/p/Bdc913pn0MZ/?hl=en&taken-by=parishilton

Και κινείται αποκλειστικά, σε ρυθμούς γάμου. Μάλιστα, όπως η ίδια δηλώνει, θέλει απεγνωσμένα να παντρευτεί και ανυπομονεί για εκείνη τη μέρα, που θα γίνει κι επισήμως, «κυρία Zylka». Στην κυριολεξία, αφού προτίθεται να πάρει το επίθετο του μέλλοντα συζύγου της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, τονίζοντας ότι είναι τόσο ερωτευμένη με το νεαρό επιχειρηματία, που θέλει να πάρει και το επίθετό του, μετά το γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/BdfFrKxnEnk/?hl=en&taken-by=parishilton

Όσο για το δικό της διάσημο και ισχυρό επίθετο; Θα το κρατήσει και θα λέγεται – με το καλό – Paris Hilton Zylka! Το άτακτο κορίτσι της διεθνούς showbiz, πλέον έχει ηρεμήσει και όπως δηλώνει, θέλει να παντρευτεί και να γίνει μία σωστή σύζυγος και μανούλα. Όσο για το γάμο της; Σύντομα θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό του, ενώ σκοπεύει να κάνει πολλά γαμήλια πάρτι. Όπως είχε κάνει με τα 21α γενέθλια της, που τα γιόρτασε σε κάθε γωνιά της γης!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS