CELEBRITIESSHOWBIZΠοδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας και η σύζυγός του θα αποκτήσουν το πρώτο...

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας και η σύζυγός του θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί (εικόνες)

Τον περασμένο Νοέμβριο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και τώρα ετοιμάζονται να υποδεχθούν στη ζωή τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας Απόστολου Γιάννου και τη σύντροφό του, Γιώτα, η οποία έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα μέσα από ένα ποστ της στο Instagram.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε, μας δείχνει την κοιλίτσα της, αποκαλύπτοντας έτσι ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αποκαλύψω το πιο όμορφο μυστικό που είχα ποτέ! Σύντομα θα γίνουμε 5 (φυσικά μετράμε την Κιάρα και τον Πρινς μέσα!). Αυτό το ταξίδι πριν αρχίσει αλλά και κατά την πορεία, δεν είναι πάντα εύκολο για μένα, αλλά αξίζει κάθε δευτερόλεπτό του! Τους τελευταίους τέσσερις μήνες νιώθω ότι σας εγκατέλειψα λίγο, αλλά εν μέρει τώρα γνωρίζετε το λόγο. Κομμένα τα βαρετά στόρις ως το λαιμό. Νιώθω πιο όμορφα από ποτέ, γέμισα μπαταρίες, παίρνω ενέργεια και επιστρέφω με πολλές ιδέες και πολλή φαντασία! Σε περιμένουμε μικρό μου πλασματάκι!» έγραψε, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

View this post on Instagram

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αποκαλύψω το πιο όμορφο μυστικό που είχα ποτέ! Σύντομα θα γίνουμε 5🤰🏼👨‍👩‍👧🐕🐩💗 (φυσικά μετράμε την Κιάρα και τον Πρίνς μέσα!) Αυτό το Ταξίδι πρίν αρχίσει αλλα και κατά την πορεία, δεν είναι πάντα εύκολο για μένα, αλλά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του! Τους Τελευταίους τέσσερις μήνες νιώθω ότι σας εγκατέλειψα λίγο, αλλά εν μέρει τώρα γνωρίζετε το λόγο💗 κομμένα τα βαρετά στόρις ως το λαιμό😂🤦🏼‍♀️ νιώθω πιο όμορφα απο ποτέ, γέμισα μπαταρίες, παίρνω Ενέργεια και επιστρέφω με πολλές ιδεές και πολύ φαντασία! 💗 σε περιμένουμε μικρό μου πλασματάκι! @giannou99 #agfam #giannoucrew #giogiota #giodreveli

A post shared by Gio Dreveli Giannou (@giogiota) on

O ποδοσφαιριστής έκανε την αποκάλυψη κάπως έτσι:

View this post on Instagram

👶 🔜

A post shared by Apostolis Giannou (@giannou99) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS