ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠοια Κύπρια παρουσιάστρια μετακινείται από το πόστο της;

Ποια Κύπρια παρουσιάστρια μετακινείται από το πόστο της;

Σχεδόν τίποτα πια δεν έμεινε που να θυμίζει τον Γιώργο Χουλιάρα, αφού η διοίκηση του MegaOne προσπαθεί να τουμπάρει όλα τα πρότζεκτ του παρελθόντος προωθώντας τα δικά της πλάνα και κάνοντας αρχή με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μεγάλες αλλαγές προωθούνται από τη νέα σεζόν στην ενημερωτική ζώνη του MegaΟne. Εν αναμονή φυσικά της απόφασης της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης να εγκρίνει το αίτημα της διοίκησης του σταθμού για μετονομασία του σε TVONE, οι διοικούντες του Αρχαγγέλου, δίνουν μάχη με τον χρόνο σε ό,τι αφορά τα καινούρια προγράμματα και τις εκπομπές που θα συναγωνιστούν τον ανταγωνισμό από το Σεπτέμβρη.

Ως πρώτο μέτρο πρόληψης για την αντιμετώπιση της καθόδου των ποσοστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι η κατάργηση των δύο ατόμων στην παρουσίαση -άλλη μία απόφαση του Γιώργου Χουλιάρα που η διοίκηση του σταθμού θέτει σε αχρηστία και η υιοθέτηση του μοντέλου του «ενός».

Έτσι λοιπόν, η Στέλλα Στυλιανού, μετακινείται από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τις καθημερινές στα γεγονότα του Σαββατοκύριακου ενώ το πόστο αναλαμβάνει και πάλι ο Λουκάς  Φουρλάς που επιστρέφει μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω προσωπικών προβλημάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS