CELEBRITIESSHOWBIZΠοιες Κύπριες παρουσιάστριες εμφανίστηκαν με τα ίδια παπούτσια; (εικόνες)

Ποιες Κύπριες παρουσιάστριες εμφανίστηκαν με τα ίδια παπούτσια; (εικόνες)

Τα ψηλοτάκουνα σουέντ πέδιλα είναι, αναμφίβολα, η πρώτη και η τελευταία λέξη στη μόδα για φέτος, αφού φοριούναι με ευκολία χειμώνα – καλοκαίρι και είναι πολύ φίνα.

Με στιλέτο τακούνι και λουράκια που αγκαλιάζουν όμορφα τους αστραγάλους, τα συγκεκριμένα πέδιλα αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα και, φυσικά, μπορούν να φορεθούν με όλα τα σύνολά μας. Έτσι, θα ήταν δύσκολο να μην προστεθούν στην ντουλάπα μας και να γίνουν αμέσως τα αγαπημένα μας.

Τη συγκεκριμένη τάση φαίνεται ότι η υιοθέτησαν η Κλέλια Γιασεμίδου και η Τζώρτζια Παναγή, οι οποίες φέτος μας κρατάνε συντροφιά μέσα από τη συμμετοχή τους στη μεσημβρινή εκπομπή «Όλα Καλά».

Η Κλέλια επέλεξε να τα φορέσει στην απαλή απόχρωση του ροζ και να τα συνδυάσει με τη φαρδιά ολόσωμη φόρμα της δημιουργώντας ένα casual και συνάμα chic σύνολο.

Από την άλλη, η Τζώρτζια Παναγή επέλεξε την έντονη απόχρωση του μπλε για να ολοκληρώσει το ντύσιμο της. Έπαιξε ωραία με τις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου δημιουργώντας ένα αρμονικό παιχνίδισμα στο outfit, το οποίο ολοκλήρωσε μια μια tunic με leopard μοτίβα.

Κλέλια Γιασεμίδου

Τζώρτζια Παναγή

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS