CELEBRITIESSHOWBIZΠοιες οι σχέσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τα αδέρφια της

Ποιες οι σχέσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τα αδέρφια της

Ακρως εξομολογητική αλλά και αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη. Εκτός των όλων, όσων είπε για την περιπέτεια με τη σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μίλησε και για τις σχέσεις της με τα αδέλφια της. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει τρία αδέλφια, μια αδελφή από την μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, την Μάρθα Κουτουμάνου και δύο αδέλφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα της την Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο και τον Ιάσονα Λυκουρέζο-Κοριολάνο.

«Με τη Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δε με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφερόμενη στην αδελφή της.

Και συνέχισε για τα άλλα δύο αδέλφια της: «Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS