CELEBRITIESSHOWBIZΠοιο γνωστό μοντέλο εισβάλλει σε τηλεοπτική σειρά του Alpha;

Ποιο γνωστό μοντέλο εισβάλλει σε τηλεοπτική σειρά του Alpha;

Μετά τον Γιώργο Μαυρίδη, άλλος ένας παρουσιαστής εισβάλλει στον «Αστέρα Ραχούλας», έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή τα καταστροφικά σχέδια της Γιώτας και του Ανέστη.

Οι υπεύθυνοι του ALPHA συνεχίζουν να στηρίζουν την ελληνική μυθοπλασία και γι’ αυτό τη φετινή χρονιά βάζουν ακόμη περισσότερα πρόσωπα να κάνουν guest εμφανίσεις σε διάφορες παραγωγές. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο «Αστέρας Ραχούλας». Μετά την guest εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη, σειρά έχει ακόμη ένας παρουσιαστής του καναλιού!

Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, πριν από λίγες ημέρες έκανε τα γυρίσματα του καθώς θα τον δούμε στο 21ο και 22ο επεισόδιο – δηλαδή 1 και 8 Μαΐου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το μοντέλο – ηθοποιός- παρουσιαστής που βλέπουμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» πρόκειται να υποδυθεί τον «Αλέκο Γάτο» ο οποίος είναι πρόεδρος, προπονητής και παίχτης της Μπόμπας Κυνουρίας. Είναι 38 ετών, πρώην μοντέλο μαλλιών για σαμπουάν με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και γύρισε στον τόπο καταγωγής του αναλαμβάνοντας την τοπική ομάδα. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα πρόβλημα… Λόγω του επικείμενου αγώνα Αστέρας Ραχούλας Vs Μπόμπα Κυνουρίας, ο άντρας δέχεται μια δελεαστική πρόταση από την Γιώτα και τον Ανέστη (Μανέ – Κατρανίδη) για να «εξοντώσουν» τον «Αστέρα». Εκείνος, όμως, παίζει διπλό παιχνίδι. Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS