CELEBRITIESSHOWBIZΠότε θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle;

Πότε θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle;

Στο Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ θα παντρευτούν ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία γάμου.

Η περίπτωση, πάντως, της 36χρονης διαζευγμένης αμερικανίδας είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη για τα δεδομένα του παλατιού.

Το λογικό είναι να τελεστεί ο γάμος μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Ο Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά της διαδοχής, μετά τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα δυο του ανίψια.

Αμερικανή, μιγάδα και «δυναμικά ανεξάρτητη»: η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, που θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη 2018, φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο βασιλικός τίτλος που θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ

Τις τελευταίες ημέρες τα νέα είχαν φτάσει σε όλες τις αίθουσες σύνταξης: η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο μαζί με τα δύο σκυλιά της, άρα η επίσημη ανακοίνωση είναι επικείμενη. Και τα γραφεία στοιχημάτων άρχισαν να ασχολούνται με την ημερομηνία του γάμου, τον σχεδιαστή του νυφικού, τα ονόματα των μαρτύρων…

Ωστόσο, όταν το όνομά της εμφανίσθηκε στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, εδώ και έναν περίπου χρόνο, η Αμερικανίδα με τα μαύρα μακριά μαλλιά και τη λεπτή φιγούρα, δικηγόρος στην τηλεοπτική σειρά «Suits», ήταν σχεδόν άγνωστη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Το ονειρεμένο νυφικό της θα έχει την υπογραφή Έλληνα σχεδιαστή;

Από την δημοσιοποίηση και την επισημοποίηση της σχέσης τους μετά την κοινή τους εμφάνιση στους Invictus Games, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αρχίζουν να κατακλύζουν τις σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη παρουσιάσει την εκλεκτή του στη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σπουδάσει σε σχολή Επικοινωνίας και είναι κόρη του Τόμας Μαρκλ, διευθυντή φωτογραφίας σε τηλεοπτικές σειρές, και της Ντόρια Ράντλαν, καθηγήτριας γιόγκα. Οπως και ο Χάρι, έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Μοναδικό «ψεγάδι», σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, η ηθοποιός, τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι, είναι διαζευγμένη και φωτογραφίες της με τον πρώτο σύζυγό της, αμερικανό παραγωγό, αρχίζουν να ξεθάβονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS