CELEBRITIESSHOWBIZΠρίγκιπας William: Η άβολη αντίδραση στο αστείο της Μάργκο Ρόμπι για το...

Πρίγκιπας William: Η άβολη αντίδραση στο αστείο της Μάργκο Ρόμπι για το Megxit

Το βράδυ της Κυριακής, στην απονομή των φετινών βραβείων Bafta, υπήρξαν δύο πρόσωπα που δε γινόταν να μην προκαλέσουν συζήτηση. Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον εκπροσώπησαν τη βασιλική οικογένεια στα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου της Βρετανίας και δεδομένου ότι παρουσιαστής ήταν ο υπέροχος Γκράχαμ Νόρτον, οι πλάκες περί του Megxit ήταν σίγουρο πως θα υπάρξουν.

Τελικά απ΄αλλού το περίμεναν κι απ΄αλλού τους ήρθε, αφού ο Μπραντ Πιτ είχε ετοιμάσει έναν ευχαριστήριο λόγο στον οποίο έκανε ειδική αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι. Επειδή ο Πιτ απουσίαζε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, στη σκηνή ανέβηκε η Μάργκο Ρόμπι για να παραλάβει το Bafta Β΄Ανδρικού και φρόντισε να μην αφήσει απ΄έξω ούτε λέξη απ΄αυτά που της είχε πει ο Πιτ να αναφέρει.

Στο τέλος λοιπόν του ευχαριστήριου λόγου, η Ρόμπι κράτησε το βραβείο και είπε «Θα ονομάσω αυτό το βραβείο Χάρι, γιατί το πάω πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες». Η ευκαιρία για τον σκηνοθέτη της βραδιάς ήταν μεγάλη και οι κάμερες στράφηκαν ευθύς αμέσως στον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον που χαμογέλασαν και χειροκρότησαν όταν ακούστηκε αυτό για τον Χάρι.

Αν προσέξει κάποιος, η Κέιτ φαίνεται να χαμογελάει φυσικά κι αυθόρμητα, αλλά ο Ουίλιαμ κρύβει πίσω από το χειροκρότημα το άβολο της περίστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS