CELEBRITIESSHOWBIZΠρώτη επίσημη για το «Soundtrack of love»

Πρώτη επίσημη για το «Soundtrack of love»

Ένα παιδί με εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση θα κάνει έκπληξη στον αγαπημένο του φίλο και δάσκαλο, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος στέλνουν τα δικά τους μηνύματα ειρήνης και αγάπης, ενώ δύο αδέλφια αναζητούν μόσχευμα. Απίστευτες ιστορίες αγάπης που θα ζωντανεύουν κάθε Κυριακή στον Alpha.

Σήμερα, στις 9.15 μ.μ. στον Alpha Κύπρου, κάνει πρεμιέρα το «Soundtrack Of Love»! Το πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, που συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες ζωής και αγάπης, έρχεται για να αποκαλύψει έξι συγκινητικές και απίστευτες ιστορίες, συνοδευόμενες από εκπληκτικά κομμάτια και συγκλονιστικές ερμηνείες! Με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, τους καλλιτέχνες Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος στη Love Band και τη γκεστ εμφάνιση του γοητευτικού τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη, είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του μεγαλύτερου μουσικού σόου της κυπριακής τηλεόρασης! Εμείς μπήκαμε κρυφά στις πρόβες, εντυπωσιαστήκαμε μέχρι και από το σκηνικό-υπερθέαμα και σας δίνουμε μία μικρή γεύση όλων όσων θα δείτε και θα ακούσετε.

ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ
Κανείς δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν ένα παιδί με εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία, θα κάνει έκπληξη στον αγαπημένο του φίλο και δάσκαλο.

ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΗ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ
Η μικρή που θα κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, έχασε ξαφνικά την ακοή της και σήμερα εντυπωσιάζει με τη βελούδινη φωνή της. Αισθάνεται ευγνώμων τόσο απέναντι στη μητέρα της όσο και στο δάσκαλο φωνητικής της, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Κώστα Κακογιάννη.

MΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ
Με αφορμή τη συγγραφή ενός βιβλίου για τα γεγονότα του 1974, ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος έγιναν αχώριστοι φίλοι. Αφήνοντας πίσω τους τη σφαίρα που κόντεψε να σκοτώσει τον ένα, θα έρθουν στο στούντιο για να στείλουν μηνύματα ειρήνης και αγάπης.

ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑ
Μία μητέρα στέκεται βράχος στο πλευρό των παιδιών της που αναζητούν μόσχευμα. Ο αγώνας τους συνεχίζεται μεταξύ Κύπρου και Βελγίου, με τους ίδιους να μη χάνουν στιγμή την πίστη τους, αλλά και την αίσθηση του χιούμορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS