CELEBRITIESSHOWBIZΡεβεγιόν στο… σπίτι σας

Ρεβεγιόν στο… σπίτι σας

Αlpha Κύπρου, Σίγμα, ΑΝΤ1 και Omega φοράνε τα γιορτινά τους κι ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2018 με πολλή μουσική, σάτιρα κι αόρατο φακό! Μελίνα Ασλανίδου, Ευρυδίκη, Αποστολία Ζώη, Λούκας Γιώρκας, Πέννυ Μπαλτατζής, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Γιάννης Πλούταρχος και Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζονται να τραγουδήσουν πρώτο τραπέζι… TV για σας!

 

HAPPY NEW YEAR ΣΤΟ ΡΙΚ

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η Ευρυδίκη εγκαταλείπουν την ιδέα του Στούντιο 3 και μετακομίζουν στο Royall Hall για την αλλαγή του χρόνου. «Η μουσική δεν σταματά ποτέ», είναι το μότο της βραδιάς και αυτό θα φανεί μέσα από τις μουσικές, τα χιουμοριστικά βίντεο, τα παιχνίδια και τις χαρούμενες τηλεοπτικές παρέες. Το ΡΙΚ υπόσχεται αστείρευτο χαμόγελο και γλέντι για την αλλαγή του χρόνου. Πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους και ακόμη περισσότερες για τους τηλεθεατές που θα παρακολουθούν από το σπίτι. Στο πάλκο θα ανεβούν για τη δική σας διασκέδαση οι Ευρυδίκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Λούκας Γιώρκας, ο Άλεξ Οικονόμου, η Αννίτα Κωνσταντίνου, η Φλώρα Κωνσταντίνου, ο Πέτρος Κουλουμής και ο Κώστας Μπατάλιας. Χορευτικά από Olga Dance Academy και χορευτικό συγκρότημα Σιακαλλής.

 

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; (Σίγμα, 9Μ.Μ.)

Το «Να τα Πούμε;» είναι ένα σατιρικό πρόγραμμα με την Άντρη Καραντώνη, τον Σοφοκλή Κασκαούνια και τη Χριστιάνα Αντωνίου. Τι κάνουν; Τρολάρουν όσα έκαναν αίσθηση τη χρονιά που μας πέρασε όπως το «Next Top Model», το «Voice» και όλες τις τηλεοπτικές μας συνήθειες. Κάνουν απίστευτες φάρσες που προκαλούν πολύ γέλιο και δίνουμε βραβεία, «Τα Χρυσά Μελομακάρονα» σε κατηγορίες όπως «καλύτερη ατάκα τηλεθεατή», «καλύτερο τραγούδι» ή ακόμα και «τρεις και ο κρίκος» για όλα όσα ζήσαμε στον «Αδύναμο Κρίκο». Ανάμεσα στα υπόλοιπα ένα γκάλοπ που έγινε στην Πάφο, με θέμα «πότε γεννήθηκε ο Χριστός και ποιοι ήταν στη Φάτνη». Special tips η μεταμόρφωση της Άντρης Καραντώνη σε Ελένη Φουρέιρα, η οποία ερμηνεύει το Fuego στην κυπριακή του εκδοχή! Η ανατροπή, όμως, γίνεται με τους τρεις παρουσιαστές να λαμβάνουν μέρος στο «The Voice Of Greece», με τους κριτές του δημοφιλούς Τalent Show να μην πιστεύουν στα μάτια τους, αφού οι ερμηνείες τους τα… σπάνε!

 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (10Μ.Μ.)

Στις 10μ.μ. αναλαμβάνει δράση ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η εορταστική εκπομπή ξεκινά με γλυκές μελωδίες από παιδικές φωνές. Εβδομήντα παιδιά, μέλη χορωδίας, ερμηνεύουν τραγούδια αισιοδοξίας και ελπίδας. Έκπληξη της βραδιάς οι δυο γενιές που ανταμώνουν καλλιτεχνικά, καθώς ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Κώστας Χατζής συμπράττουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε διαχρονικά τραγούδια εν αναμονή του καινούριου χρόνου. Τα μεσάνυχτα ακριβώς οι σαμπάνιες ανοίγουν, με την είσοδο 40 μουσικών της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας και μαζί με τους καλεσμένους, τραγουδούν τα κάλαντα και ανταλλάσσουν ευχές. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να κρατά στη συνέχεια αμείωτο το κέφι για τραγούδι και πολύ χορό. Μαζί του χορεύουν και τραγουδούν: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Χρύσανθος Τσουρούλης, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Έλενα Δομαζάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Γκότσης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δανάη Μεϊδάνη και η Ευανθία Τασσοπούλου. Το μουσικό παζλ της βραδιάς συμπληρώνουν η Αποστολία Ζώη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Θανάση Βισκαδουράκη κ.ά.

 

Πρωτοχρονιά μαζί στον ΑΝΤ1

Στη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα συγκεντρωθούν την Παραμονή οι πρωταγωνιστές των κωμικών σειρών που λάτρεψε η Nielsen (και ειδικά το δυναμικό κοινό) κατά το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, πολλοί από τους ηθοποιούς του «La Pasta Pomilώri», της «Οργής» και του «Εσύ… στον Κόσμο σου» αναλαμβάνουν και χρέη τραγουδιστή. Στο… πάλκο ο Αντρέας Τσουρής, η Μαρίλια Χαριδήμου, ο Γρηγόρης Γεωργίου, η Σαββίνα Γεωργίου, ο Κώστας Καζάκας ο Τζούλιο Φιλίππο ντ’ Ερρίκο. Φυσικά, το κέφι ανέβηκε τόσο πολύ που παρέσυρε και τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΑΝΤ1 Έλενα Παπαπαναγιώτου, αλλά και τον αθλητικογράφο Παύλο Καδή, που έπιασαν κι αυτοί μικρόφωνο για να τραγουδήσουν. Στην παρουσίαση της βραδιάς η Μαρία Μπεκατώρου, που αφήνει για λίγο τον… αυστηρό ρόλο του «Still Standing» και έρχεται με διαφορετική διάθεση. Την ψυχαγωγία των καλεσμένων και του τηλεοπτικού κοινού ανέλαβε για λογαριασμό του καναλιού το σχήμα του «Asmation Live», με τον μαέστρο Σάββα Χρυσάνθου και μπροστάρηδες τους Σταύρο Κωνσταντίνου και Αντρέα Έκτορα. Το παζλ συμπλήρωσε η σχολή χορού «Mambo».

 

OPEN NEW YEAR ΣΤΟ OMEGA

Το πρόγραμμα του Omega ξεκινά στις 9.20μ.μ., με ένα εορταστικό special (και μάλλον το τελευταίο) «Fars Αttack» του Χάρη Αριστείδου με το κανάλι να μη δίνει πληροφορίες για τα… θύματα, αφού δεν ήθελε να προδώσει στοιχεία του επεισοδίου. Στις 10.30μ.μ. το κανάλι συνδέεται με το Open για το «Open New Year». Στην παρουσίαση ο γνωστός για τα ταξίδια του Νίκος Κοκλώνης σε ένα διαφορετικό προορισμό, αυτόν της μουσικής, παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ακόμη, θα προβληθούν αποσπάσματα από την εκπομπή του παρουσιαστή «Celebrity Τravel», αφού ταξίδεψε με celebrities σε 10 χώρες και μας μεταφέρει διαφορετικές ευχές από διαφορετικούς προορισμούς. Στην αντίστροφη μέτρηση για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά, ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

 

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Σαν και πέρσι και φέτος. Με οδηγό τους τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Λούη Πατσαλίδη, ο Alpha Κύπρου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο έτος στο σπίτι τους. Στις 10.30μ.μ., το Σατιρικό Θέατρο στη Λευκωσία υποδέχεται γνωστούς ηθοποιούς και δημοσιογράφους του Alpha Κύπρου, για να ανταλλάξει μαζί τους αμέτρητες ευχές με τη special εορταστική εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο Σπίτι μας». Πρωταγωνιστές από τις σειρές «Φαμίλια», «Μουρμούρα», «Τατουάζ» και «Μπλε», ετοιμάζονται για το πιο εορταστικό ρεβεγιόν της βραδιάς με την εκπληκτική φωνή της Μελίνας Ασλανίδου, να τους ταξιδεύει σε γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως επίσης σε νέα και ήδη επιτυχημένα τραγούδια της. Λίγο πριν, στις 9.15μ.μ., ο Λούης Πατσαλίδης θα απονέμει 9 «Οσκαρικά Βραβεία» στο πιο troll εορταστικό «Λούης Night Show» της χρονιάς, με πλήθος επώνυμων προσκεκλημένων που θα παραλάβουν τα βραβεία τους και θα απολαύσουν μαζί με το live κοινό και τους τηλεθεατές τα καλύτερα στιγμιότυπα της εκπομπής και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS