CELEBRITIESSHOWBIZRising star: Oι παίκτες, οι εκπλήξεις και όλα όσα θα γίνουν στον...

Rising star: Oι παίκτες, οι εκπλήξεις και όλα όσα θα γίνουν στον μεγάλο τελικό

Έλενα παναγιωτίδου, Σωτήρης Καρυστινός, Στέλιος Τσάκωνας, Κέλλυ Βουδούρη, Γιάννης Ξανθόπουλος ή Πάνος Σμυρναίος θα στεφθεί ο πρώτος Έλληνας Rising star; Tη Δευτέρα του Πάσχα στις 8μ.μ  στον Αντ1, μη χάσετε το μεγάλο μαραθώνιο τελικό διάρκειας πεντέμισι ωρών.

Η έναρξη του τελικού θα είναι διαφορετική από όλα τα προηγούμενα live. Ο κάθε κριτής θα παρουσιάζει διαδοχικά τον/τους φιναλίστ του, σε ένα απολαυστικό ντουέτο. Στο κομμάτι της διαγωνιστικής φάσης του Τελικού, θα παρακολουθήσουμε τα 6 αστέρια που πέρασαν με επιτυχία τον Ημιτελικό, να διαγωνίζονται σε 3 γύρους. Στον 1ο γύρο, οι 6 φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τραγούδι της επιλογής του coach τους. Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, περνά αυτόματα στον 3ο γύρο. Στο 2ο γύρο, οι 5 διαγωνιζόμενοι τραγουδούν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο «Rising Star». Όποιος συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό περνά στον 3ο γύρο. Στον 3ο και τελευταίο γύρο, οι δύο φιναλίστ που πέρασαν με επιτυχία στους προηγούμενους γύρους ερμηνεύουν τραγούδι της επιλογής τους. Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχτεί ο μεγάλος νικητής του ελληνικού  «Rising Star» και θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου με Golden Pass, Σωτήρης Καρυστινός, Νικητής 2ου γύρου. Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Στέλιος Τσάκωνας με Golden Pass. Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη με Golden Pass. Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος, Νικητής 1ου γύρου, Πάνος Σμυρναίος με Golden Pass.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ

Εμφανίσεις έκπληξη θα έχουμε τη βραδιά του τελικού από τους τέσσερις κριτές, μία εκ των οποίων είναι η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι πια Αργά», διά χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES. Επιπλέον, στο stage του «Rising Star» υποδεχόμαστε τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει όλους με τις μεγάλες του επιτυχίες και να μετατρέψει το πλατό σε ένα μεγάλο πάρτι. Η συμμετοχή σας πιο σημαντική από ποτέ. Συνεχίζετε να ψηφίζετε μέσω του «Rising Star Greece» app για να δώσετε την ευκαιρία στο αγαπημένο σας αστέρι να διεκδικήσει τον τίτλο του μεγάλου νικητή! Να σημειωθεί ότι ο τελικός θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί στη 1.20 τα ξημερώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS