CELEBRITIESSHOWBIZΣ.Μαυροπούλου - Μ.Μιχαηλίδης: Δεύτερο γαμήλιο πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους

Σ.Μαυροπούλου – Μ.Μιχαηλίδης: Δεύτερο γαμήλιο πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή τους ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, η Σύλβια Μαυροπούλου και ο Μιχάλης Μιχαηλίδης ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Το ίδιο βράδυ ακολούθησε prive party στο πατρικό σπίτι της νύφης, στη Λεμεσό.

Μια ημέρα μετά οι νιόπαντροι πραγματοποίησαν δεύτερο πάρτι προσκαλώντας αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, η  Άντρεα Λόρδου, η Μελίνα Διονυσίου, ο Άθως Αντωνιάδης, η Ευγενία Κασιανίδου, ο Ράι Χριστοφόρου και ο Gregory Morfi.

Η διακόσμηση ήταν ξεχωριστή με πανέμορφα ροζ λουλούδια να κοσμούν τον χώρο και εντυπωσιακά κηροπήγια να δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι λαμπερές τουαλέτες των κυριών, όπως και τα κομψά κοστούμια των ανδρών.

Για άλλη μια φορά, η Σύλβια Μαυροπούλου ήταν απαστράπτουσα μέσα στη λευκή τουαλέτα της διακοσμημένη με πολλά στρας και φτερά στα τελειώματα. Το φόρεμα ήταν μια δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi, όπως επίσης και το φόρεμα που φόρεσε στο πρώτο γαμήλιο πάρτι της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS