CELEBRITIESSHOWBIZSAG Awards: 'Ενα λαμπερό βράδυ στο Los Angeles

SAG Awards: ‘Ενα λαμπερό βράδυ στο Los Angeles

Λαμπερά outfits,  όμορφες γυναικείες παρουσίες, γοητευτικοί άντρες και αστείρευτες δόσεις ταλέντου, μαζεμένες σε μια αίθουσα. Τα SAG Awards 2020, του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή και όσα ακολουθούν είναι αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε.

Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να πούμε ότι εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία SAG, δεν ήταν κάτι που έλαβε χώρα στη σκηνή, αλλά μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα παρασκήνια.

To τρυφερό τετ α τετ του Brad Pitt και της Jennifer Aniston έγινε viral και αναζωπύρωσε ένα λαϊκό ρομάντζο που συγκινεί τον κόσμο δυο δεκαετίες τώρα.

Κατά τ’ άλλα,  στη λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, όπου έδωσε το παρών της η αφρόκρεμα των κινηματογραφικών αλλά και τηλεοπτικών σταρ, τα «Παράσιτα», το καστ της κορεάτικης ταινίας έγραψε ιστορία ως η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που παραλαμβάνει το βραβείο «Καλύτερου καστ», ο Robert De Niro αποθεώθηκε, ο Joaquin Phoenix κέρδισε το βραβείο του καλύτερο ανδρικού ρόλου κάνοντας μια συγκινητική αναφορά στον Heath Ledger -«πατάω στους ώμους του», είπε- ενώ εξήρε τον Leonardo Di Caprio (που όσο μεγαλώνει, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται) και το γεγονός ότι ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από αυτούς, με το ταλέντο του στο να κερδίζει ρόλους και βραβεία, και η απίθανη Renee Zellweger τιμήθηκε με το βραβείο του Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Judy». Επιπλέον, το ζευγάρι που μονοπώλησε τα φλας, κέρδισε, η μεν Jennifer Aniston το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε τηλεοπτικό δράμα για τον ρόλο της στο «The Morning Show’s», ενώ ο Brad Pitt απέσπασε το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» για να πει χαριτολογώντας παραλαμβάνοντάς το: «Θα το προσθέσω στο προφίλ μου στο Tinder». 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS