CELEBRITIESSHOWBIZΣάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πού θα γίνει ο γάμος τους;

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πού θα γίνει ο γάμος τους;

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα, αλλά και εξωστρεφή ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Από τον Ιούλιο του 2016, όταν ανακοίνωσαν μέσω των social media τη σχέση τους, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και μοιράζονται τρυφερές ή αστείες στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, με την ιδιότητα του παρουσιαστή του «World Party» τότε, είχε επισκεφτεί τη διαφημιστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν η Χριστίνα Μπόμπα. Ένα απλό «Γεια σου, είμαι ο Σάκης» ήταν αρκετό για να ανάψει η σπίθα του έρωτα ανάμεσά τους, αν και τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους εκείνος ταξίδευε ανά τον κόσμο.

Ένα χρόνο μετά, το Φεβρουάριο του 2017, και με τη σχέση τους ήδη δυνατή και δεμένη, η Χριστίνα δεν επέτρεψε στην απόσταση να τους χωρίσει, όταν ο αγαπημένος της έπρεπε να απουσιάσει για πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Survivor». Παραιτήθηκε από τη δουλειά της, τον ακολούθησε και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι ήδη συζεί στην Αθήνα, ενώ ο παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγάπημένη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή και, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα, έχει ήδη αρχίσει ν’ αναζητά το τέλειο νυφικό για το γάμο τους, που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι –Ιούλιο ή Αύγουστο–, όταν επιστρέψει ο Σάκης Τανιμανίδης από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του «Survivor».

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε επίσης πως η γνώμη του αγαπημένου της μετράει ακόμα και στην επιλογή του νυφικού, αν και τόνισε ότι «Ο Σάκης, ό,τι κι αν φοράω, μου λέει πως είμαι κούκλα».

Παρόλο που ο Σάκης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και η Χριστίνα από τη Λαμία, έχουν προαποφασίσει ότι ο γάμος τους θα γίνει στο αγαπημένο τους νησί, τη Μήλο.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, λόγω της στενής φιλίας που αναπτύχθηκε τελευταία μεταξύ τους, ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου να τους μεταπείσουν και ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί τελικά στη Σίφνο ή στο «Amanzoe».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS