ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος με την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου στη Θεσσαλονίκη - Γιατί απολογείται...

Σάλος με την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου στη Θεσσαλονίκη – Γιατί απολογείται δημόσια;

Μετά τη Μύκονο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκε στην Κρήτη κι έπειτα στη Θεσαλλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν επιστρέψει Κύπρο, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες.

Σήμερα το πρωί, με live βίντεο στο Instagram, ο Μάριος Πρίαμος απολογήθηκε στους followers του και όσους του έστειλαν μηνύματα για να τον ρωτήσουν τι έγινε και διακόπηκε η εμφάνισή του μαζί με άλλους παίκτες του Survivor στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιωαννίδης μαζί με άλλους survivors θα εμφανιζόταν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος της Τσιμισκή και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν λοιπόν να διακόψουν την εκδήλωση για να μην υπάρξουν οποιοδήποτε τραυματισμοί και έτσι οι παίκτες βρέθηκαν μόνο για λίγο κοντά στον κόσμο.

Ο Μάριος Πρίαμος, μετά τα μηνύματα που έλαβε και αφορούσαν το συμβάν στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε στον κόσμο γιατί διακόπηκε η εκδήλωση με ένα live βίντεο στο Instagram, μιλώντας από το σπίτι του στη Λευκωσία:

«Ο λόγος που διακόψαμε την εκδήλωση ήταν γιατί μαζεύτηκε τόσος κόσμος που κόντεψαν να ποδοπατηθούν! Έτσι βγήκαμε λίγο, σας ευχαριστήσαμε που δώσατε το παρόν και ακυρώσαμε την εκδήλωση γιατί πάνω από όλα η υγεία, και σε αυτό είμαι κάθετος! Ξέρετε πώς σκέφτομαι σε αυτά τα πράγματα! Αν ήταν να γίνει η εκδήλωση και να είχαμε ατυχήματα καλύτερα που ακυρώθηκε… Ουτε οι υπεύθυνοι το είχαν υπολογίσει έτσι, αλλά δεν γινόταν αλλιώς παιδιά!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS