CELEBRITIESSHOWBIZΣάββας Πούμπουρας και διλήμματα απ’ τον «εγκλεισμό» βγαλμένα

Σάββας Πούμπουρας και διλήμματα απ’ τον «εγκλεισμό» βγαλμένα

Ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει θέση σε διλήμματα «καραντίνας».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Απολυμαντικό ή οινόπνευμα; Οινόπνευμα. Γιατί όπως μου είχαν πει παλιότερα «ε, και να σου στάξει και λίγο στον στόμα, δεν πεθαίνεις». Δεν είναι φάρμακο, είναι καθαρό οινόπνευμα!

Γάντια ή μάσκα; Γάντια, ξεκάθαρα.

Netflix ή τηλεόραση; Και τα δύο. Τηλεόραση σίγουρα για την επικαιρότητα, γιατί παρακολουθώ ειδήσεις, αλλά και για το «Best Friend’s fear». Αλλά και Netflix, όπου συνεχίζω τους «Βίκινγκς» που είχα αφήσει για καιρό.

Βγάζεις τα σκουπίδια με πιτζάμες και μπουφάν ή κανονικά ντυμένος; Βγάζω τα σκουπίδια, κανονικά ντυμένος. Με τις πιτζάμες κινούμαι μέσα στο σπίτι. Κατεβάζω τα σκουπίδια με κουκούλα, γάντια και γυαλιά ηλίου.

Δημητριακά με γάλα ή αυγό, pancakes και καφές για πρωινό; Και με τα δύο με πάνε κορδέλα. Έχω να πιω γάλα άπειρα χρόνια. Το τελευταίο εξάμηνο, ο οργανισμός μου έχει αποβάλει και το αυγό. Οπότε, pancakes και καφέ. Πίνω κάθε πρωί φρέντο εσπρέσο σκέτο, τετραπλό, και τον φτιάχνω εγώ.

Κοιλιακοί στο σαλόνι ή βαράκια στο μπαλκόνι; Βαράκια στην ταράτσα πλέον. Για να έχεις μοναξιά, να είσαι άνετος και να μην κολλήσει κανείς.

Πίτσα ή μακαρόνια για βραδινό; Πίτσα με χειροποίητο ζυμάρι δικό μου, φυσικά, Είναι εκείνα που βλέπετε στα stories μου. Η αγαπημένη μου είναι με πεπερόνι.

Βόλτα για σουπερμάρκετ ή για να βγάλεις τον Τσάβι (σ.σ. ο σκύλος του Σάββα) βόλτα; Σουπερμάρκετ. Ο Τσάβι δεν είναι πολύ του έξω, του αρέσει να αράζει στον καναπέ.
Αγκαλιά με την κόρη σου στο κρεβάτι ή στον καναπέ; Αγκαλιά στον καναπέ. Είναι καλύτερη θέση έτσι όπως κάθεται στην αγκαλιά μου. Επίσης, είναι δίπλα και το laptop και βάζουμε να ακούμε πιάνο που της αρέσει πολύ και κοιμάται άνετα.

Καθημερινό τηλέφωνο στη μαμά σου ή στον κολλητό σου; Καθημερινό μήνυμα με τη μάνα. «Καλημέρα, οικογένεια!». Κάθε μέρα στις επτάμισι το πρωί.

Σεξ το βράδυ ή το πρωί; Δεν έχει ώρα το σεξ, Γιώργο!

Σειρά ή ταινία; Ταινία. Είδα το «Μάτια ερμητικά κλειστά», για πέμπτη φορά και εμπνεύστηκα ένα σενάριο για μια φάρσα που έκανα στην εκπομπή.

Σωτήρης Τσιόρδας ή Νίκος Χαρδαλιάς; Σωτήρης Τσιόρδας! Τον αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο. Θέλω να τον αγκαλιάσω, να γίνει φίλος μου.

Γραβιέρα ή φέτα; Φέτα. Είναι το καλύτερο τυρί του πλανήτη.

Story ή post στο Instagram; Είμαι πιο πολύ φαν του story, γιατί είναι πιο άμεσο. Είδες ένα στόρι που ανέβασα με τον Τσάβι να με πηγαίνει βόλτα, όπου για να με πάει και να είναι σωστός, έστειλε μήνυμα το 6 στο 13033 ώστε να πάρει άδεια εξόδου;

Ταινία με τον Κωνσταντάρα ή τον Χατζηχρήστο; Με τον Κωνσταντάρα. Έχει και τη σοβαρή τρολιά! Δεν είχε μόνο την κωμική πλευρά, μπορούσε να παίζει και σοβαρούς ρόλους. Οφείλω, όμως, να πω πως και ο Κωνσταντάρας και ο Χατζηχρήστος ήταν μοναδικοί ηθοποιοί!

Βραδινό στο τραπέζι της κουζίνας ή την τραπεζαρία; Στο μαρμάρινο πάγκο που έχω στην κουζίνα για να μαγειρεύω. Τρώμε στο όρθιο!

Βιβλίο αυτοβελτίωσης ή αστυνομικό βιβλίο; Βιβλίο αυτοβελτίωσης, γιατί γουστάρω να γίνομαι άλλος άνθρωπος μέρα με τη μέρα. Τώρα διαβάζω για δεύτερη φορά τη «Σχολή των θεών».

Ντουζιέρα ή μπανιέρα; Ντουζιέρα. Πού να γεμίζεις την μπανιέρα; Άσε και το νερό που ξοδεύεις!

Φιλάς την Αρετή στον λαιμό ή στο μέτωπο; Στον λαιμό, γιατί έχει βελούδινο λαιμουδάκι.

Προτιμάς να αλλάζεις το μωρό ή να το κοιμίζεις; Να το αλλάζω. Έχει καλύτερη διάθεση και είναι πιο εύκολο από το να την κοιμίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS