ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZSelena Gomez: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς makeup και μάζεψε 8 εκατομμύρια likes (pic)

Selena Gomez: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς makeup και μάζεψε 8 εκατομμύρια likes (pic)

H Selena Gomez δεν πέρασε και την καλύτερη φάση τα τελευταία χρόνια. Πέρα από τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις της με τον Justin Bieber που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό της ψυχολογία της, είχε να περάσει και να ξεπεράσει πολλά θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας. Η μάχη της με τον Λύκο και πιο πρόσφατα το break down που υπέστη την ανάγκασαν να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και γενικά τις δημόσιες εμφανίσεις της, κάτι που, όπως φάνηκε, βγήκε σε καλό, αφού η τραγουδίστρια επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ.

Τις τελευταίες μέρες, βέβαια, το ενδιαφέρον μονοπωλεί ο πρώην της, Justin Bieber, που πραγματοποίησε τον δεύτερο γάμο του με τη Hailey κι η Selena, λίγο μετά την ανάρτηση φωτογραφιών του γάμου, δημοσίευσε μία φωτογραφία της που φαίνεται να έκανε ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 8 εκατομμύρια likes μέσα σε 1 μέρα.

Λίγο μετά τον γάμο του Justin με την Hailey, η Selena Gomez ανέβασε μία φωτογραφία χωρίς makeup, που σχολιάστηκε από όλους για το πόσο στενοχωρημένη έδειχνε. Η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά σχόλια συμπαράστασης για το θέαμα που πρέπει να βλέπει η τραγουδίστρια με τον πρώην της και τη νέα του σύζυγο. Ιδού η φωτογραφία για την οποία μιλάμε που κατάφερε να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια likes μέσα σε μόλις μία μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS