CELEBRITIESSHOWBIZΣοκάρει η Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή»

Σοκάρει η Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή»

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό αυτό. 

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love It” τόσο για τον σύντροφό της όσο και για τον ερχομό του παιδιού της αλλά και για τα επαγγελματικά λάθη όπως είπε έκανε στον παρελθόν από αποφάσεις που είχε πάρει και όπως φαίνεται τώρα έχει μετανιώσει.

«Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου».

Πρόσθεσε ότι «Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μάλιστα εξομολογήθηκε κάτι το οποίο βίωσε μόλις στα 19 της χρόνια και αφορά σεξουαλική παρενόχληση. «Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή και οι εκ των έσω γνωρίζουν και δεν έχει εκπλαγεί κανένας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS