ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZStars που αρνούνται να υποκύψουν στις αισθητικές επεμβάσεις - Οι λόγοι &...

Stars που αρνούνται να υποκύψουν στις αισθητικές επεμβάσεις – Οι λόγοι & τα «πιστεύω» τους (photos)

Οι αισθητικές επεμβάσεις στη σύγχρονη εποχή είναι σημείο των καιρών, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διάσημες κυρίες που αρνούνται πεισματικά να τις τολμήσουν.

Αν και η δουλειά τους είναι μια δουλειά που απαιτεί εκτός από ταλέντο και λάμψη, εκείνες δεν δέχονται να μπουν στο χειρουργείο και να πάνε κόντρα στον χρόνο όπως πολλές άλλες celebrities.

Πολλές είναι οι επώνυμες τόσο από την εγχώρια όσο και από την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος που έχουν δηλώσει ότι έχουν υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική, όμως υπάρχουν κι εκείνες που έχουν εκφράσει δημόσια ότι δεν αποδέχονται το εν λόγω σύγχρονο challenge και εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αντιστέκονται.

Άλλες από άποψη, άλλες από φόβο, άλλες από δισταγμό κι άλλες από αναβλητικότητα!

Στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ αποκαλύπτονται ποιες stars έχουν αρνηθεί το νυστέρι και γιατί:

Σίντι Κρόφορντ, 53 ετών
Φροντίζει το δέρμα της και ασκείται με συνέπεια. Της αρέσουν οι μάσκες μικροδερμοαπόξεσης, τα προϊόντα ενυδάτωσης και φωτογραφίζεται συχνά χωρίς make up.
Eπιμένει πως θα αφήσει τον χρόνο να φανεί πάνω της χωρίς πλαστικές επεμβάσεις!


Μισέλ Ομπάμα, 55 ετών
Δεν έχει ακόμη προβεί σε κάποια πλαστική επέμβαση χωρίς όμως να το αποκλείει στο μέλλον. «Ποτέ μη λές ποτέ» ανέφερε προσφάτως σε συνέντευξή της, υπογραμμίζοντας όμως πως θα ήθελε να το αποφύγει.


Τζόντι Φόστερ, 56 ετών
Πιστεύει ότι η σύγχρονη κοινωνία ωθεί τις γυναίκες να μεταμορφώνονται σύμφωνα με τα πρότυπα της μόδας. Δεν φοβάται τις ρυτίδες της και δηλώνει αντίθετη στις πλαστικές επεμβάσεις!


‘Εμα Τόμσον, 59 ετών
Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι μέλος της British Anti-Cosmetic Surgery, ένα σωματείο κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Τα μπότοξ την κάνουν να τρελαίνεται και αποτρέπει τις γυναίκες από αυτές!


Χάλι Μπέρι, 52 ετών
Η οσκαρική ηθοποιός δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση αν και ο Τύπος κάνει λόγο για μπότοξ. Εκείνη επιλέγει τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή όπως και την απλή περιποίηση προσώπου.


Ιζαμπέλα Ροσελίνι, 67 ετών
Η ηθοποιός δήλωσε προσφάτως ότι ποτέ δεν θα έκανε κάποια πλασική επέμβαση. Για εκείνη τα βιολογικά τρόφιμα και μια κρέμα προσώπου αρκούν.


Μισέλ Φάιφερ, 61 ετών
«Δεν πιστεύω ότι οι άντρες θέλουν τις γυναίκες να κάνουν παραμξορφωτικές πλαστικές επεμβάσεις ούτε να είναι σκελετωμένες. Καμια πλαστική στον κόσμο δεν θα σε σταματήσει από το να μεγαλώνεις». δήλωσε η star με θάρρος.


Σάρον Στόουν, 61 ετών
Επιλέγει τη γυμναστική 4 με 5 φορές την εβδομάδα και αγοράζει φαρμακευτικές κρέμες προσώπου κι όχι καλλυντικές. Μάλιστα, σε συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θα έκανε πλαστική επέμβαση!


Σάλμα Χάγιεκ, 52 ετών
Η Λατίνα star έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν έχει κάνει ούτε πρόκειται να κάνει στο μέλλον κάποια επέμβαση τέτοιας φύσεως. «Προτιμώ τις ρυτίδες μου παρά να μοιάζω με τεντωμένο ψάρι» έχει πει με χιούμορ.


Μπρουκ Σιλντς, 53 ετών
Έχει παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει τα μπότοξ, αλλά το αποτέλεσμα δεν της άρεσε, ενώ δήλωσε πως φοβάται ότι θα μοιάζει με τον Τζόκερ αν βγει από το χειρουργείο κάποιου πλαστικού.


Άντι Μακντάουελ, 61 ετών
Η ηθοποιός έχει πει ότι δεν έχει ανάγκη τα μπότοξ και τα λίφτινγκ. Φροντίζει το δέρμα της συστηματικά και ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής.


Τζούλια Ρόμπερτς, 52 ετών
Έχει δηλώσει ότι τόλμησε να μην κάνει λίφτινγκ με την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων στο πρόσωπό της,κάτι που της βγήκε σε καλό αν κρίνουμε από τη συνεργασία εκατομμυρίων με κολοσσό των προϊόντων ομορφιάς!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS