CELEBRITIESSHOWBIZΣτέλιος Χανταμπάκης: Μίλησε για όλους και για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη

Στέλιος Χανταμπάκης: Μίλησε για όλους και για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το «Survivor» βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρησή του και μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να πει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Αρχικά δεν μπορεί κάποιος να επιβάλει την άποψή του σε 12 άτομα! Στον τσακωμό με το φαγητό ένιωσα ότι μου είπε “σκάσε” με τον δικό του τρόπο. Ήθελε να επιβάλει το πώς θα φάμε. Και όσο για τον σταυρό, που του είπα “Έλα Ντάνο θα κάνουμε και τον σταυρό μας” και παρεξηγήθηκε, θα σου πω… Αυτά είναι αξίες όπως είπε. Τις αξίες να τις επιβάλει στην οικογένειά του, όχι σε μία ομάδα με 12 διαφορετικά άτομα. Εγώ ξέρω τι είναι αξίες… Μπορεί να θεωρώ κάτι άλλο για αξία…», είπε αρχικά ο Χανταμπάκης.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε, τι συμβαίνει τελικά με τον Αγγελόπουλο, εκείνος είπε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω! Ας ρωτήσεις κάποιον άλλον να σου πει τι είναι στην πραγματικότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε επίσης στην απαράδεκτη κίνηση που έκανε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, συγκεκριμένα για τη σημαία που άργησε να σηκώσει επειδικτικά.

«Έτσι φάνηκε αλλά δεν ήταν έτσι… Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, όποτε τερμάτιζα άκουγα συνεχώς τους «Μαχητές» να ειρωνεύονται… Μια, δύο, τρεις, ήθελα να το κάνω κι εγώ… πριν κάνω εγώ αυτό με το σημαιάκι ειρωνεύτηκαν πρώτα οι αντίπαλοι. Ο Τσανγκ το σήκωσε με τον αγκώνα, ο μισθοφόρος με το στόμα, έτσι κι εγώ ήθελα να τους δείξω πως είναι αυτό που κάνουν… Μετά κατάλαβα το λάθος μου και πήγα και ζήτησα συγγνώμη και από τον Κωνσταντίνο και από όλους τους παίκτες»!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε πρώτη φορά και για το επεισόδιο που είδαμε να στηρίζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου κρατώντας το μαγιό της. O Στέλιος ανέφερε πως το ροζ μαγιό ήταν της Λάουρας Νάργες και όχι της Ειρήνης Παπαδοπούλου. «Πολλοί είπαν ότι άνοιξα τα πράγματα της και πήρα το σουτιέν, δεν τα έκανα, δεν θα άνοιγα ποτέ την τσάντα κανενός! Το σουτιέν αυτό ήταν της Λάουρας! Και απλά πείραξα την Ειρήνη, δεν το έκανα για να την μειώσω, έτσι είναι το χιούμορ μου!» είπε, προσθέτοντας: «Η Ειρήνη είναι ένα άτομο που θέλει να ασχολείσαι μαζί της! Θέλει ντάντεμα και γκρινιάζει!»

Όσο για τις κατηγορίες του κόσμου περί bullying ανέφερε: «δεν έκανα bullying στην Ειρήνη, με στενοχωρεί αυτή η λέξη προς το πρόσωπό μου, εδώ δεν γελάω, με στενοχωρεί…».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS