CELEBRITIESSHOWBIZΣτη δημοσιότητα εικόνες από τον γάμο της κόρης της Άννα Γουίντουρ στην...

Στη δημοσιότητα εικόνες από τον γάμο της κόρης της Άννα Γουίντουρ στην Ιταλία! (βίντεο)

Νυφούλα ντύθηκε η κόρη της Άννα Γουίντουρ, Μπι Σάφερ, πλάι στον εκλεκτό της καρδιάς της Φρεντσέσκο Καροτσίνι.

Η 30χρονη Μπι επέλεξε για την ξεχωριστή της μέρα ένα δαντελένιο νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και ένα αντίστοιχο πέπλο την ώρα που αντάλλασσε όρκους με τον Ιταλό σύζυγό της, ενώ ο 35χρονος Φραντσέσκο φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι.

Η Μπι συνδύασε το απλό αλλά πανέμορφο νυφικό της με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και έναν μεγάλο κρεμαστό σταυρό στον λαιμό της, ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με παιώνιες και τριαντάφυλλα.

Ο γάμος τους έγινε στο Πορτοφίνο, απ’ όπου κατάγεται ο γαμπρός, ενώ προηγήθηκε ο πρώτος γάμος του ζευγαριού στο σπίτι της Άννα Γουίντουρ στο Λόνγκ Άιλαντ.

Ο πρώτος γάμος ήταν πολύ ιδιωτικός, όπου μόνο ελάχιστοι καλεσμένοι παραβρέθηκαν ενώ τώρα έγινε σε πιο δημόσιο χώρο με τη δεξίωση να γίνεται στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε έξω από την εκκλησία του Πορτοφίνο. Η Μπι έδειχνε πολύ χαλαρή καθώς περπατούσε χέρι – χέρι με τον νέο της σύζυγο, που άλλαξε ρούχα και επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι τζιν. Και η ίδια όμως, μέσα στην ημέρα άλλαξε και φόρεσε ένα καλοκαιρινό φλοράλ φόρεμα.

Η Μπι, τηλεοπτική παραγωγός και ο Φραντσέσκο, γιος της τελευταίας εκδότριας της Vogue Italia, Φράνκα Σοτζάνι, ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον αρραβώνα τους πέρσι τον Μάρτιο. Η μητέρα του Φραντσέσκο ήταν στενή φίλη με την Άννα, με τις δυο γυναίκες να αναλαμβάνουν τα ηνία των αντίστοιχων περιοδικών τους το 1988.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόρη της Άννα Γουίντουρ αρραβωνιάστηκε τον γιο της Φράνκα Σοτσάνι

Μετά τον θάνατο της Φράνκα από καρκίνο του πνεύμονα το 2016, η Άννα παραβρέθηκε στην κηδεία της εκδότριας της Vogue Italia.

Ο Φραντσέσκο γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στο Μιλάνο και το Πορτοφίνο, όπου η μητέρα του είχε μία βίλα.

Ερωτηθείς μετά τον πρώτο γάμο για το πού θα περνούσαν τον μήνα του μέλιτος, ο Φραντσέσκο είχε αρνηθεί να πει ένα μέρος, αλλά ανέφερε πως πιθανότατα θα είναι στην Ιταλία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πού θα ήθελες να κάνεις το μήνα του μέλιτος αν όχι στην Ιταλία;». Επίσης, αποκάλυψε ότι μια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για δουλειά, παραδεχόμενος πως πραγματικά βλέπει τον εαυτό του να επιστρέφει στο Πορτοφίνο για να βλέπει τη θάλασσα όταν ξυπνάει το πρωί.

Μάλιστα, είχε δηλώσει τότε πως το ζευγάρι δεν σχεδίαζε τον γάμο του στο Πορτοφίνο «επειδή υπάρχουν πολλοί παπαράτσι» στην πόλη που είναι δημοφιλής προορισμός για τους διάσημους.

Φαίνεται όμως πως ένας γάμος είναι λίγος για το ζευγάρι, του οποίου ο δεύτερος γάμος δε θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετικός από τον πρώτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS