CELEBRITIESSHOWBIZSummer's calling: Με τη θερμοκρασία στα ύψη ξεκίνησαν οι πρώτες βουτιές

Summer’s calling: Με τη θερμοκρασία στα ύψη ξεκίνησαν οι πρώτες βουτιές

Οι πρώτες ζέστες ξεκίνησαν ακόμη κι αν το καλοκαίρι βρίσκεται ένα μήνα μακριά και οι celebrities άδραξαν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές. Ο φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε τις Έλλη Κοκκίνου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σόφη Πασχάλη, Ευαγγελία Αραβανή και Ταμάρα Έκλεστοουν με μαγιό. 

Έλλη Κοκκίνου

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Μπορεί να μην ήταν ακριβώς έτοιμη για την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα η Έλλη Κοκκίνου, αλλά δε θέλησε να χαλάσει το χατίρι της μεγαλύτερης αγάπης της ζωής της, του γιου της Αλέξανδρου, απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία της.

kokkinou

Έτσι, η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες του περασμένου σαββατοκύριακου και επισκέφτηκε δύο φορές την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, μαζί με το γιο της. Το Σάββατο τους συνόδευε ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο, η μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασίου, την οποία πολλές φορές η τραγουδίστρια έχει αποκαλέσει φύλακα-άγγελό της, ενώ την Κυριακή στήριξαν ενεργά με τον Αλέξανδρο τον 23ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας και έπειτα έβαλαν τα μαγιό τους για τη δεύτερη φετινή απόδραση στη θάλασσα. Η Έλλη Κοκκίνου και στις δύο εμφανίσεις της με μαγιό επέλεξε JVTales, της Τζέιντ Βούκσεβιτς, με φλοράλ πριντ και ιδιαίτερα κολακευτικές γραμμές, που ανέδειξαν τη γυμνασμένη σιλουέτα της.

kokkinoumama

Η τραγουδίστρια, έχοντας ξεπεράσει τη λαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε και την κράτησε μακριά από τις εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έδωσε την περασμένη εβδομάδα το τελευταίο live της στο «Cabaret», στο Κολωνάκι, με το οποίο έπεσε η αυλαία της φετινής σεζόν.

kokkinou1

Στο μεταξύ, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό της, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση –το μόνο που τους χωρίζει– το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Σόφη Πασχάλη

Με την ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας, ο νέος αγαπημένος προορισμός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι η θάλασσα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» επέλεξε για μία ακόμη φορά τον Αστέρα Βουλιαγμένης και αφέθηκε να χαλαρώσει δίπλα στο κύμα.

spyropoulou

Ο φακός του Hello! την εντόπισε σε πολύ καλή διάθεση, μ’ ένα εμπριμέ ολόσωμο μαγιό σε έντονο κοραλί, που αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες της.

sofipasxhali

Στην παρέα της ήταν και η Σόφη Πασχάλη, την οποία γνώρισε πρόσφατα, με τη γυμνάστρια να τη μυεί στη φιλοσοφία και στον τρόπο εκγύμνασης και χαλάρωσης της yoga.

Ευαγγελία Αραβανή

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες, μ’ ένα καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο σώμα. Η Ευαγγελία Αραβανή, που η νησιώτικη καταγωγή της, από τη Λευκάδα συγκεκριμένα, την οδηγεί κάθε χρόνο νωρίς στην παραλία, δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

aravani

Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης παρέα με φίλους της, να ξεκουράζεται, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα των οντισιόν του «X-Factor». Φορώντας chic ολόσωμο μαγιό, δίχως ίχνος make up και με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια φροντισμένη αλογοουρά, έδειχνε πολύ όμορφη και ξεκούραστη.

aravani2

Εν τω μεταξύ, το περασμένο σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο Ναύπλιο, για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Όσον αφορά στη φημολογούμενη σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ, συνεχίζει να τη διαψεύδει, λέγοντας ότι είναι απλώς φιλική.

 

Ταμάρα Έκλεστοουν

Της Τζοβάνας Βλαχάβα

Στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες μαζί με τη μονάκριβη κόρη της, Σοφία, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Hello! την κόρη του δισεκατομυριούχου βασιλιά της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, Ταμάρα.

tamara1

Φορώντας το μπλε ριγέ «Palm» μπικίνι της αγαπημένης της σχεδιάστριας, Melissa Odabash, η Έκλεστοουν εντυπωσίασε με την κομψή και σφριγηλή σιλουέτα της. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τα παιχνίδια στο νερό και χάρηκαν τον ήλιο της Καλιφόρνια.

tamara2

Το ταξίδι τους στην Αμερική ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση, καθώς παραβρέθηκαν στο πρώτο πάρτι γενεθλίων των δίδυμων αγοριών της αδερφής της Ταμάρα, Πέτρα Έκλεστοουν, η οποία έχει αφήσει το Λονδίνο και μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της.

tamara3

Να σημειωθεί ότι η Πέτρα Έκλεστοουν και ο σύζυγός της, Τζέιμς Σταντ, έχουν και μια κόρη τριών ετών, τη Λαβίνια.
Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Της Εύας Βαλχάβα

Για όλες τις μαμάδες του κόσμου, το να περνάνε χρόνο με τα παιδιά τους στην παραλία σημαίνει μοναδικές στιγμές, αναμνήσεις και ισχυροποίηση του δεσμού μεταξύ τους. Για τις αδελφές Καρντάσιαν και τις κόρες τους σημαίνουν αυτά ακριβώς, συν μια αφορμή για επίδειξη στυλ.

kardasian1

Η Κιμ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, σε πρόσφατη εξόρμηση με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, Νορθ Γουέστ και Πενέλοπε αντίστοιχα, επέδειξαν οικογενειακώς ένα beach look που έμοιαζε βγαλμένο από editorial περιοδικού μόδας.

kardasian-central

Τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας φορούσαν μαγιό και beachwear σε χρυσούς, μπρονζέ και nude τόνους, ενώ όλα τα βλέμματα αδιαμφισβήτητα τράβηξε η κόρη της Κιμ και του Κάνιε Γουέστ, Νόρι, η οποία φορούσε χρυσό ολόσωμο μαγιό και denim σορτσάκι.

 

Φωτογραφίες: Fameflynet / www.visualhellas.gr, ndp photos – Νίκος Ζώτος, Abaca, 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS