ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της Κυριακής

Η επόμενη μάχη μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» θα γίνει την Κυριακή για το έπαθλο φαγητού. Όμως, επειδή οι «Διάσημοι» μετά την αποχώρηση του Μπο είναι ακόμη λιγότεροι αριθμητικά σε σύγκριση με τους «Μαχητές» αυτό επιβαρύνει και τις δύο ομάδες, καθώς στα αγωνίσματα αναγκάζονται οι παίκτες να παίζουν παραπάνω φορές.

Όμως, την Κυριακή θα συμβεί κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι και θα αφαιρέσει το πλεονέκτημα των «Μαχητών». Δεδομένου του ότι οι «Διάσημοι» πλέον είναι μόνο 3, θα πρέπει οι «Μαχητές» να βάλουν στον πάγκο δύο από τους παίκτες τους για να αγωνιστούν τρεις εναντίον τριών. Αυτοί οι παίκτες, είναι ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Έτσι, δύο πολύ δυνατοί παίκτες, δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα της Κυριακής, ενώ θα αγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το αγώνισμα θα είναι απαιτητικό με τους παίκτες να περνούν διάφορα εμπόδια κρατώντας μία μπάλα την οποία θα σπρώχνουν.

Όμως, ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly λένε πως… η απουσία Αναγνωστόπουλου – Πρίαμου τελικά θα κοστίσει στου Μαχητές και κερδισμένοι θα βγουν οι Διάσημοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS