CELEBRITIESSHOWBIZΤα δημόσια φιλιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Δεν...

Τα δημόσια φιλιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ – Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Μπορεί να είναι 10 μήνες μαζί, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν φοβούνται να το δείξουν δημοσίως.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Χάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση στον κύκλο των γαλαζοαίματων, δίνοντας το παρών στους αγώνες πόλο του Άσκοτ, στους οποίους Γουίλιαμ και Χάρι πήραν μέρος.

Και μπορεί η ίδια να έκλεψε τις εντυπώσεις την πρώτη μέρα του αγώνα με το μπλε φόρεμα του οίκου Antonio Berardi και το λευκό σακάκι, αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν το φιλί τους.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Χάρι κέρδισε στον πρώτο αγώνα πόλο και έτσι το ζευγάρι έκανε και δεύτερη εμφάνιση στους αγώνες την επόμενη μέρα.

Τη δεύτερη μέρα μάλιστα, η τρυφερή αγκαλιά της Μάρκλ με τον Χάρι, καθώς και το φιλί που φαίνεται να έδωσαν ήταν και το θέμα συζήτησης του βρετανικού Τύπου, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

https://www.instagram.com/p/BTz-syohYAl/

Παρόλο που οι παπαράτσι δεν απαθανάτισαν καθαρά τη στιγμή, μιας και το ζευγάρι ήταν απομονωμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να σκύβει προς το μέρος της αγαπημένης του, η οποία τον έχει πάρει αγκαλιά με την πρόθεση να της δώσει ένα φιλί. Στη συνέχεια οι δυο τους δίνουν μία γρήγορη αγκαλιά, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

https://www.instagram.com/p/BTz1TENFCIo/

Φαίνεται μάλιστα πως η παρουσία της καλλονής ηθοποιού έδωσε «δύναμη» στον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς η ομάδα του κέρδισε δύο αγώνες σερί.

Πάντως, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Χάρι ήδη ετοιμάζει σπίτι όπου θα μείνει με την αγαπημένη του, ενώ η ίδια είναι στην Αγγλία για να συνοδέψει τον Πρίγκιπα στο γάμο της Πίπα Μίντλετον, σπάζοντας έτσι το βασιλικό πρωτόκολλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS