CELEBRITIESSHOWBIZΤα σπίτια των celebrities που έχουν ξεχωρίσει στο Instagram

Τα σπίτια των celebrities που έχουν ξεχωρίσει στο Instagram

Μια μάτια στο Ιnstagram είναι αρκετή για να δείτε πώς έχει διακοσμήσει το σπίτι της η Ariana Grande, το ανακαινισμένο μπάνιο της Kate Hundson και το ιδιαίτερο χωλ της Ophra Winfrey. Αυτά είναι τα πιο όμορφα σπίτια των celebrities που έχουμε δει στα social media:

Lady Gaga

H πρόσφατα βραβευμένη με Οscar Lady Gaga για το τραγούδι Shallow, μας δείχνει την κουζίνα της ποζάροντας με το ξεχωριστό της στυλ. H φωτεινή κουζίνα της διακρίνεται για τον γαλλικό σχεδιασμό της και τα ιδιαίτερα ποτήρια που φαίνονται πίσω της.

Kate Hundson

Η Kate Hundson ανανέωσε το μπάνιο στο σπίτι της στην Καλιφόρνια πριν φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας, την μικρή Rani Rose. Πρόσθεσε ξύλινα σκούρα πατώματα και άφησε τους τοίχους λευκούς, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους follower της ήταν ο στύλος pole dancing στη μέση του δωματίου.

Ariana Grande

« Μερικές φορές η ζωή στα φέρνει ανάποδα» γράφει η Ariana Grande σε μια φωτογραφία που ανέβασε τον Δεκέμβριο και μας δείχνει μια σκοτεινή πλευρά του σπιτιού της. Εμείς θα πούμε “thank you next” περιμένοντας πιο χαρούμενες φωτογραφίες της.

Oprah Winfrey

Αν την ακολουθείτε στα social media θα έχετε παρατηρήσει πως ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι της. Αυτή τη φόρα επέλεξε να ανεβάσει ένα βίντεο πριν από την πρόβα της για τις Χρυσές Σφαίρες. Στο βίντεο φαίνεται ένα από τα χωλ του σπιτιού της, το ξύλινο δάπεδο και τα έπιπλα αντίκες που διακοσμούν το χώρο. Η κατοικία της βρίσκεται στο Σικάγο.

Selena Gomez

Η Selena Gomez δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα γενέθλιά της στην οποία φαίνεται η κουζίνα της με έναν υπέροχο μαρμάρινο πάγκο αλλά και κατσαρόλες που είναι  κρεμασμένες ανάποδα στο ταβάνι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS