ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤα βέλη της Μαρίας Σολωμού στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολίκια»...

Τα βέλη της Μαρίας Σολωμού στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολίκια» (vid)

Η αιχμηρή ατάκα της Μαρίας Σολωμού όταν ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ερωτήσεις σχετικές με την κριτική που άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο “Fame Story” δέχτηκε η Μαρία Σολωμού, στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Σημειώνουμε ότι ο διάσημος παρουσιαστής σχολίασε ότι στα επεισόδια του μουσικό talent show “παίζουν” μόνο δέκα λεπτά από τα τεκταινόμενα της μουσικής ακαδημίας, αφήνοντας χώρο στις προσωπικές ιστορίες των συμμετεχόντων.

“Παιδιά, σας παρακαλώ!” είπε οδηγώντας μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρία Σολωμού. Οι ρεπόρτερ προσπάθησαν να την ξαναρωτήσουμε με την ηθοποιό, που διδάσκει υποκριτική στους σπουδαστές του “Fame Story” να λέει: “Καμία ερώτηση, δεν ήρθα να μιλήσω για κουτσομπολίκια, είναι δυνατόν;”.

Μετά την αναπαραγωγή του αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: “Άμα το χαρακτηρίζει κουτσομπολίκι… Ό,τι και να έλεγε, είναι και η άποψή της, όπως και εγώ παρακολούθησαν το “Fame Story”, ρωτήθηκα, αυτήν ήταν η παρατήρησή μου, που είναι εύλογη παρατήρηση”.

Και πρόσθεσε: “Δεν είναι προσωπικό show, είναι ρόλος. Και μέσα από αυτό το 10λεπτο εκφράστηκε και ο ρόλος. Τώρα εάν έχει άλλη άποψη από μένα, απόλυτα δεκτό”.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS