ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤελικός Voice: Η απάντηση του Πάνου Μουζουράκη για την παρεξήγηση με την...

Τελικός Voice: Η απάντηση του Πάνου Μουζουράκη για την παρεξήγηση με την Κύπρια παίκτρια (βίντεο)

Την Τετάρτη το βράδυ ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του «The Voice 2». Ωστόσο, η νύχτα δεν εκτυλίστηκε τόσο ομαλά, καθώς μια ατάκα του Πάνου Μουζουράκη δημιούργησε μια παρεξήγηση με την Κύπρια παίκτρια, Χριστοδούλα Τσαγγαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελικός Voice: Παρεξήγηση ανάμεσα σε Κύπρια παίκτρια και κριτές (βίντεο)

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης προσπάθησε να επισημάνει πως κάποιοι παίκτες έχουν φτάσει στον τελικό χωρίς να είναι γνωστή η καταγωγή τους:

«Δεν είμαι καθόλου αυτής της άποψης, να διευκρινίσω πως αυτά που είναι παράγοντας σημαντικός για να προχωρήσει κάποιος στο The Voice είναι πρώτον η αξία του και αυτό που έχει σαν άνθρωπος. Δεύτερον, παίζει ρόλο και η εντοπιότητα και η συσπείρωση του κόσμου, διότι κάποια μέρη χαίρονται πολύ που έχουν κάποιον άνθρωπο από εκεί. Είναι γλυκό, δεν είναι κατακριτέο αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice Final: Ο Γιώργος Καπουτζίδης με φούστα στη σκηνή! (εικόνες, βίντεο)

Ωστόσο η Χριστοδούλα Τσαγγαρά έδειξε ενοχλημένη και λίγο αργότερα ο Πάνος Μουζουράκης αισθάνοντας ότι έχει παρεξηγηθεί από τη Χριστοδούλα τοποθετείται ξανά: «Καλοί μου φίλοι αυτό που είπα και παρεξηγήθηκα ή αισθάνθηκα ότι παρεξηγήθηκα πριν από τη Χριστοδούλα, θα μπορούσα να το πω και την ώρα που τραγουδούσε ο Γιώργος επειδή αναφέρθηκε η Άρτα. αυτό που είπα για τη Δέσποινα Λεμονίτση είναι ότι για τη Δέσποινα κανείς δεν ξέρει που γεννήθηκε ή αν φύτρωσε. Δεν ξέρουμε αν είναι από τον Ωρωπό ή από τον πλανήτη Άρη. Δεν ξέρουμε αν είναι από την Ελβετία που γεννήθηκα εγώ και γνωριζόμασταν από μικρά παιδιά ή αν ξαφνικά είναι θύμα απαγωγής εξωγήινων οι οποίοι την ξεράσαν εδώ μετά από 500 χρόνια που είχε γεννηθεί κάπου το 1500. Δεν έχουμε ιδέα από που είναι η Λεμονίτση. Και αυτό που απλά ήθελα να πω για να την τιμήσω την ίδια είναι ότι αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται The Voice και ξεπερνά την εντοπιότητα και ξεπερνά τις παρέες, το πόσους φίλους έχει η μάνα σου στο κομμωτήριο και φέρνει ένα τέτοιο κορίτσι με μία τέτοια ωραία φωνή στον τελικό.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=324&v=VwsAdCUhDZA

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS