CELEBRITIESSHOWBIZThe Sun: Η Μέγκαν Μαρκλ σέρβιρε κάνναβη στον πρώτο της γάμο

The Sun: Η Μέγκαν Μαρκλ σέρβιρε κάνναβη στον πρώτο της γάμο

Ένα διόλου κολακευτικό άρθρο της βρετανικής εφημερίδας The Sun για την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ θα φέρει πονοκέφαλο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η δούκισσα του Σάσεξ – σύμφωνα με τη Sun – στον πρώτο της γάμο το 2011 φέρεται να έκανε δώρα που είχαν κάνναβη στους καλεσμένους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τρυφερή κίνηση της Meghan στην Kate, είναι κάτι που θα συζητηθεί (βίντεο)

Η Μέγκαν πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον Τρέβορ Ένγκελσον, στη Τζαμάικα.

Τον γάμο ακολούθησε ένα επικό πάρτι που κράτησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο.

«Τα δώρα που έκανε στους 200 καλεσμένους ήταν έκπληξη: ειδικά σακουλάκια με κάνναβη», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη ηλεκτρονικά μηνύματα της πρώην Αμερικανίδας ηθοποιού με έναν φίλο της. Σ΄ένα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας, ο φίλος της Μέγκαν φέρεται να την συμβουλεύει να αγοράσει μια ειδική τσάντα για να βάλει μέσα τα δώρα με την ίδια να του απαντά:«Έχω ήδη παραγγείλει».

«Η Μέγκαν και ο πρώην σύζυγός της φέρονται να προμηθεύτηκαν την κάνναβη από μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου Jamaica Inn, στο Ocho Rios», αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα. «Δεν φαινόταν ότι ήταν κάτι δικό της», δήλωσε η ανώνυμη πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Αυτό είναι το δώρο που θα της κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ για το 2019!

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η πρώην ηθοποιός βοήθησε μερικούς καλεσμένους να στρίψουν τα «τσιγάρα» τους.

«Ο Τρέβορ και οι φίλοι του είχαν σίγουρα περισσότερη εμπειρία με αυτό. Νομίζω ότι η Μέγκαν είναι περισσότερο κορίτσι της σαμπάνιας. Φαινόταν σχεδόν σαν να μην ξέρει πώς να καπνίζει», προσθέτει.

Ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, ανάμεσα σε όλες τις… υποτιθέμενες αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της, επιβεβαίωσε ότι η κάνναβη ήταν το δώρο προς τους καλεσμένους. Το 2011, η κατοχή μαριχουάνας ήταν παράνομη στην Τζαμάικα, όπως διευκρινίζει η Sun.

Πάντως ο γάμος αυτός δεν στέριωσε και το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS