CELEBRITIESSHOWBIZΘέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη-Χριστίνος Πίπης: Όλα όσα έγιναν στο γάμο τους στη Σίφνο! (pics&vid)

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη-Χριστίνος Πίπης: Όλα όσα έγιναν στο γάμο τους στη Σίφνο! (pics&vid)

Χθες, Τρίτη 27 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Θέλξιας-Βαλέριας Φραγκούδη και του αγαπημένου της Χριστίνου Πίπη.

Ο γάμος τους προγραμματίζεται εδώ και αρκετό καιρό αφού η ίδια δεν σταμάτησε τους τελευταίους μήνες να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις του γάμου, αφήνοντας πίσω την τοποθεσία της τελετής και του γαμήλιου γλεντιού.

Ο γάμος όπως αποκάλυψε τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στο νησί των Κυκλάδων , την Σίφνο, όπου φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι αυτή την σημαντική μέρα.  Από χθες, νωρίς νωρίς, πολλοί από τους καλεσμένους δημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα από την διαδικασία του γάμου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ένα μικρό απόμερο εκκλησάκι της Σίφνου, 7 Μάρτυρες, δίπλα στη θάλασσα με την απίστευτη θέα του ελληνικού γαλάζιου.

Μετά την εκκλησιαστική τελετή , το ζευγάρι έκανε την είσοδο του στην δεξίωση με βάρκα, ενώ και οι δύο τους φορούσαν λευκά ναυτικά καπέλα. Ο χώρος ήταν πλημμυρισμένος με λουλούδια και φωτάκια και όλα μαζί έδεναν τόσο όμορφα που η εικόνα έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι.

Το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε στις 20:30 και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τον χθεσινό γάμο:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS