CELEBRITIESSHOWBIZΤι θα έλεγες για ένα σπίτι δίπλα στον Πρίγκιπα Harry και την...

Τι θα έλεγες για ένα σπίτι δίπλα στον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

Μετά την είδηση πως μπορείς να δουλέψεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, έρχεται μία ακόμη καινούργια πληροφορία, που αφορά τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry αυτή τη φορά και πραγματικά μας αρέσει πολύ.

Τώρα μπορείς να γίνεις γειτόνισσα του δούκα και της δούκισσας του Sussex, όμως θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

Ένα σπίτι στη γειτονιά του Harry και της Meghan βρίσκεται στην αγορά και αν θες μπορείς να το αγοράσεις και να μένεις δίπλα τους. Φυσικά θα σου κοστίσει κάτι περισσότερο αν θες να έχεις γειτόνισσα τη Meghan και τον μικρό Archie, όμως αξίζει τον κόπο αν είσαι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Το σπίτι αυτό έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, ένα τζάκι στο καθιστικό και είναι μόλις 5 λεπτά απόσταση με αυτοκίνητο από το Frogmore Cottage όπου και μένει το πριγκιπικό ζεύγος ή 20’ περπάτημα εάν αποφασίσεις να πας περπατώντας.

Δεν χρειάζεται να είσαι στη σειρά της διαδοχής για να ζήσεις λοιπόν μια ζωή όπως οι ευγενείς, αρκεί να σου περισσεύουν 1,4 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσεις το συγκεκριμένο σπίτι.

Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται στο Kings Road στο Windsor και όπως σου είπαμε και πιο πριν είναι μόλις 5’ από το σπίτι του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Επιπλέον δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για τους παπαράτσι, καθώς λόγω του ότι δίπλα βρίσκεται το Frogmore Cottage υπάρχει αρκετή ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS