CELEBRITIESSHOWBIZΤηλεοπτικοί εθισμοί: Τι βλέπαμε πριν το Survivor;

Τηλεοπτικοί εθισμοί: Τι βλέπαμε πριν το Survivor;

Ποιες είναι οι σειρές που μας έκαναν να αδειάζουμε τους δρόμους; Πριν το Survivor του 60%, τι βλέπαμε στην Κύπρο;

 

Βουράτε Γειτόνοι

Η τσιγκουνιά του Ρίκκου, η μουρμούρα της Πέπας και το κόκκινο καρέ της Ναστάζιας καθήλωναν τους τηλεθεατές του Sigma κάθε βδομάδα για τουλάχιστον 3 σεζόν (στην 4η η φθορά ήταν πια εμφανής). Ο σεναριογράφος της, Γιώργος Τσιάκκας κατέγραφε μέσα απ’ την πένα του την κυπριακή κοινωνία με μια φρέσκα ματιά χαρίζοντας αβίαστα το γέλιο.

Fame Story

https://www.youtube.com/watch?v=0AZdnn78Z7Q

Η Άσπα Τσίνα, η Ελεάνα, η Φωτείνη και ένα ξεκατίνιασμα που ακόμα θυμόμαστε. Βέβαια, το μεγάλο μπουμ έγινε αφού μπήκε και ο Αντρέας Μικρούτσικος, διευθυντής της σχολής και… ρωτούσε τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Παρά πέντε

Η πρώτη massive επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη. Το σίριαλ επανέφερε το Mega στην κορυφή της τηλεθέασης με 66% ενώ όλοι εμείς παρακολουθούσαμε μια παρέα που κυνηγούσε έναν δολοφόνο, για ένα έγκλημα που είχε γίνει πριν χρόνια.

Big Brother 1

Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε στον ANT1 στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 και είχε διάρκεια 113 ημέρες. Η σεζόν τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2001. Το τέλος της ήταν ανήμερα την Πρωτοχρονιά και προσέλκυσε το 80% της τηλεθέασης με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αίγια Fuxia

Εκατό εξήντα ένα επεισόδια μιας σειράς που ανήκει πια στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης. Μιας σειράς όπου οι 17 πρωταγωνιστές της έγιναν γραμματόσημα, λατρεύτηκαν, καθιέρωσαν ατάκες και απενοχοποίησαν την κυπριακή διάλεκτο. Η αιχμή του δόρατος της νέας αυτής σειράς ήταν η φρεσκάδα της και γι’ αυτό δεν άργησε να αναδειχθεί σε φαινόμενο, να γίνει μανία, να μετατραπεί σε Λεμεσιανό café και να δώσει έναν άλλο αέρα στα Δευτερότριτα της ζωής μας.

 

Ψίθυροι καρδιάς

Ο απαγορευμένος έρωτας της Τσιγγάνας Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του «μπαλαμού» Απόστολου Γκλέτσου κι ένα τραγούδι του Χρ. Νικολόπουλου με τον Μπάση που άναβε φωτιές στις πίστες (και ανάβει ακόμα).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS