CELEBRITIESSHOWBIZTo «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» συνεχίζει δυναμικά και την επόμενη σεζόν!

To «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» συνεχίζει δυναμικά και την επόμενη σεζόν!

Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ ανακοινώνει τη ανανέωση της συνεργασίας του με τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά αντιθέτως μαζί με τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα του, υπόσχεται περισσότερη και πιο καυστική σάτιρα μέσα από την εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» της επόμενης σεζόν.

Σε μία εποχή όπου η σάτιρα δεν έχει ταυτότητα, ο Λούης Πατσαλίδης ξέρει πώς να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές, με έξυπνες και ευφάνταστες ατάκες, αλλά και καθηλωτικό σχολιασμό των τηλεοπτικών προσώπων και της τρέχουσας επικαιρότητας… πάντα με πηγαίο χιούμορ και σεβασμό προς το κοινό αλλά και τους πρωταγωνιστές της ειδησεογραφίας.

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου, κ. Πέτρου Πέτρου.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας, ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Η επιτυχία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» δεν μας ανακουφίζει, αντιθέτως η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ευχαριστώ το κοινό για την αγάπη και τη συνεχή στήριξη, θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τη δημιουργική ομάδα της εκπομπής για το την τρέλα και τις ατέλειωτες ώρες εργασίας, αφοσίωσης και χαράς».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS