CELEBRITIESSHOWBIZΤο πολικό εξπρές της TV - Καυγάδες, δυσαρέσκεια και υποννοούμενα

Το πολικό εξπρές της TV – Καυγάδες, δυσαρέσκεια και υποννοούμενα

Παρεξηγήσεις ταιριαστές σε μαθητές δημοτικού σχολείου, κλεφτοπόλεμος από τα τηλεοπτικά μετερίζια, επιθέσεις και αντεπιθέσεις που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι παλαιστές κατς. Οι παρουσιαστές της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης έχουν απασφαλίσει – κάποιοι δίχως επιστροφή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΝΟΜΙΚΟ

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ – ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΝΑΓΗ

Μπορεί οι δύο παρουσιάστριες να μοιράζονται το πλατό της ίδιας εκπομπής, όμως, η συνύπαρξή τους περισσότερο θυμίζει εκείνη των Σέρβων και μουσουλμάνων στη Βοσνία του 1992 παρά κάτι που παραπέμπει σε υγιή επαγγελματική άμιλλα. Όλα ξεκίνησαν όταν το Σίγμα ηθελημένα παραπλάνησε την Τζώρτζια (και όχι μόνο αυτή) ότι δήθεν οι τέσσερις παρουσιαστές του νεοσύστατου «Όλα καλά» θα ήταν ισάξιοι σε μια ομαδική, παρεΐστικη, παρουσίαση τύπου «Δέστε τους». Όταν η Τζώρτζια συνειδητοποίησε ότι κατέληξε πανελίστρια της Ευριπίδου (ενώ μόλις την προηγούμενη χρονιά εμφανιζόταν στην ελληνική τηλεόραση στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και στο βραχύβιο «Ξαναδέστε τους») ήταν ήδη αργά, καθώς τα συμβόλαια υπογράφηκαν και η άλλη της επιλογή ήταν η ανεργία, αφού η σεζόν είχε ήδη ξεκινήσει. Ας πούμε πως αυτό δεν κάθισε καθόλου καλά με τη δεσποινίδα Παναγή που δεν έκρυψε ούτε στιγμή τη δυσφορία της με τις κάμερες να την πιάνουν πολλές φορές να κοιτάζει την Ευριπίδου με ύφος που θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιον που πάσχει από χρόνια δυσκοιλιότητα. Η Ευριπίδου, από την πλευρά, περιόρισε την Τζώρτζια στα απολύτως απαραίτητα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο κοπέλες συγκρούστηκαν ανοιχτά στον αέρα διαφωνώντας για κάποιο θέμα. Αποκορύφωμα δε της κόντρας, όταν σε ερώτηση της καλεσμένης Γωγώς Αλεξανδρινού προς την Τζώρτζια για το πώς βλέπει την Αριστοτέλους, εκείνη τη χαρακτήρισε «βασίλισσα της απογευματινής ζώνης» μπροστά στην Ευριπίδου που εκείνη την ώρα έψαχνε από πού θα την εκπαραθυρώσει. Η Τζώρτζια επανέλαβε τη γνώμη της για την Αριστοτέλους λίγες μέρες αργότερα στο «Happy Hour» κι έκτοτε οι δύο γυναίκες, ας πούμε πως χρειάζονται τη δική τους «Συμφωνία του Ντέιτον» για να τα ξαναβρούν.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ

Η ραγδαία άνοδος του «Happy Hour» στην απογευματινή ζώνη προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, ανησυχία στο στρατόπεδο του «Με αγάπη Χριστιάνα» αλλά και μια δυσαρέσκεια για την προβολή αστείων αποσπασμάτων της εκπομπής του ΡΙΚ από το «Λούης Night Show» – που ως γνωστόν έχει την τάση να… εκτοξεύει τη δημοτικότητα όσων τρολάρει. Δυσαρέσκεια που η Χριστιάνα δεν έκρυψε, θεωρώντας ότι η υπερβολική προβολή του «Happy Hour» και μάλιστα από ομόσταυλο show κάνει ζημιά στη δική της εκπομπή. Από την πλευρά του, ο  Ανδρέας Γιόρτσιος έχοντας ξεθαρρέψει από την επιτυχία της εκπομπής (γιατί το να παίρνεις μια ζώνη του 0% και μέσα σε δύο μήνες να γράφεις σταθερά διψήφια, ενώ κάποιες μέρες περνάς και μπροστά από τη βασίλισσα της ζώνης, ΕΙΝΑΙ επιτυχία), επιδίδεται συχνά πυκνά σε αναρτήσεις σχετικές με τα νούμερα τηλεθέασης, τη ραγδαία άνοδο της εκπομπής του αλλά και εκείνες τις μέρες που το «Happy Hour» ξεπερνά σε απόλυτα νούμερα το «Με αγάπη Χριστιάνα», ενώ παρόμοιες αναφορές κάνει και στις συνεντεύξεις του.  Όπως ήταν φυσικό, αυτή η ιστορία του αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί προσέλκυσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, με συνέπεια ο Ανδρέας να γίνει talk of the town τόσο στα social όσο και στα συμβατικά media. Η αντίδραση της Χριστιάνας σπασμωδική και μάλλον υπερβολική. Σε μακροσκελή της δήλωση που έστειλε σε κουτσομπολίστικο σάιτ (κάτι που επίσης δεν συνηθίζει) έκανε λόγο για «παιχνίδι εμμονής με βαρύγδουπους  τίτλους, παραπλανητικά  δημοσιεύματα, προωθούμενες διαφημίσεις, επιλεγμένα νούμερα, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις», για να καταλήξει «αν κάποιοι επιλέγουν να καταπιαστούν επιλεκτικά με κάποιες μέρες, ελάχιστες για την ακρίβεια, για να παρουσιάσουν μια εικόνα όπως θέλουν δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι. Όσοι ασχολούνται με τα νούμερα έχουν πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει». Ερωτηθείς από το πρωινό του Sfera για τα παραπάνω υπονοούμενα, ο Ανδρέας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα λέγοντας απλά ότι «δεν τον αφορούν». Κι ακόμα είμαστε στα μέσα της σεζόν…

Φαίη Σκορδά – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χρηστίδου-gate

Η φιλία μεταξύ δύο γυναικών που έχουν καθίσει στο ίδιο πάνελ είναι ιερή, μοιάζει σαν εκείνη δύο ανδρών που έχουν γνωριστεί στον στρατό κι έχουν να θυμούνται ιστορίες για μια ολόκληρη ζωή. Κι όμως η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλοτινές Καρυάτιδες της μεσημεριανής εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» φαίνεται ότι ουδόλως καταλαβαίνουν από θέσφατα και παραδόσεις. Η σχέση των πάλαι ποτέ επιστήθιων φιλενάδων έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τώρα, όμως, μοιάζει να αγκομαχά κάτω από ένα πελώριο τσουνάμι. Στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή θεώρησαν πρέπον και κομψό να σχολιάσουν δηκτικά τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, η τηλεπαρουσιάστρια επικούρησε γελώντας συνωμοτικά, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ξέσπασαν για την απρέπεια και τελικά τη νύφη πλήρωσε η οικοδέσποινα του «Πρωινού». Κι αυτό είναι κάτι που έβαλε ξανά τις σχέσεις τους στον πάγο. «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του», απηύθυνε όλο νόημα η Τσιμτσιλή προς την ομάδα της Σκορδά. Κι η δεύτερη, παρότι Βορειοελλαδίτισσα φέρεται να της το κρατά μανιάτικο.

   

Κατερίνα Καινούργιου – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Είσαι γυναίκα; Τόσο το χειρότερο

Το μείζον ζήτημα, αν δηλαδή η Σίσσυ Χρηστίδου έχει παραπανίσια κιλά, αν μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά μπορεί να κάνει comeback στην τηλεόραση, αν η Χρηστίδου έχει γίνει σαν την Κατερίνα Ζαρίφη, θέματα δηλαδή που απασχόλησαν τη θεματολογία των πρωινάδικων στην εκκίνηση της φετινής σεζόν και ταλάνισαν τους πανελίστες σε βαθμό διχασμού, φαίνεται πως δημιούργησε ένα βαθύ ρήγμα στις σχέσεις της πρώτης κυρίας του «Ευτυχείτε» και εκείνης του «Happy Day». Η Καινούργιου ως ακάματη influencer των κοινωνικών δικτύων, δραστήρια millennial, ανερχόμενη πρωινατζού και πάνω απ’ όλα γυναίκα θεώρησε ηθικό χρέος της να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις απρεπείς αναφορές στο βάρος της Χρηστίδου. Μολονότι, όπως δήλωσε η Καινούργιου, εκτιμά και σέβεται τη συνάδελφό της, δεν μπόρεσε να καταλάβει την αιτία που η ίδια δεν επανέφερε στην πολιτική ορθότητα τον πανελίστα της Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος προέβη στα ακαλαίσθητα σχόλια. Φυσικά, η Τσιμτσιλή μούτρωσε με την πάλαι ποτέ ομόσταβλή της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, γι’ αυτό και λέγεται πως οι σχέσεις των δύο κυριών μπορούν να αναθερμανθούν μόνο με διαμεσολάβηση ειδικού απεσταλμένου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Προς το παρόν παραμένουν σε θερμοκρασία φιλική αποκλειστικά και μόνον σε γέτι Ιμαλαΐων.

 

Ναταλία Γερμανού – Κατερίνα Καινούργιου

Όπως Βόρεια και Νότια Κορέα

Μπορεί ένα λαοφιλές boyband από τη μακρινή Νότιο Κορέα να προκαλέσει σύρραξη στα ελληνικά media; Φυσικά και μπορεί! Εδώ ξεκινούν άσβεστες έριδες για ψύλλου πήδημα. Τι το ήθελε η Κατερίνα Καινούργιου να καταπιαστεί στο πλαίσιο του πρωινού μαγκαζίνο της με τους άγνωστους στο πανελλήνιο Κορεάτες BTS; Είχε ανοίξει χωρίς να το γνωρίζει τον Ασκό του Αιόλου. Τα γυμνασιακού τύπου σχόλια που εκφράστηκαν τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της για την εξωτερική εμφάνιση των μελών της εν λόγω μπάντας έβγαλαν τη Ναταλία Γερμανού από τα ρούχα της. Τι κι αν είχαν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα από το ατυχές περιστατικό που προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, τι κι αν η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η βετεράνος της τηλεπαρουσίασης Ναταλία Γερμανού είχε βρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολιτική ορθότητα -– και παρεμπιπτόντως μαναφούκι. Και την άρπαξε από το μαλλί. Σήκωσε τον δείκτη του χεριού της και κατακεραύνωσε την παλιακή και ξεπερασμένη κριτική της ομάδας της εκπομπής «Ευτυχείτε». Κι έτσι η Καινούργιου φρόντισε την επόμενη ημέρα να ευχαριστήσει -φανερά πικραμένη και ξεκάθαρα ειρωνική- την παλιά καραβάνα συνάδελφό της που έριξε λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά των επιθέσεων που η ίδια δεχόταν. Ακόμα διερευνάται αν η μία έκανε unfollow την άλλη στο Instagram.

 

Ελένη Μενεγάκη – Κατερίνα Καινούργιου

Κι εσύ τέκνον Βρούτε;

Ένας σχεδόν μεταφυσικός δεσμός έδενε μέχρι πρόπερσι την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη. Θες το εκτυφλωτικό ξανθό τους; Θες ότι η μία έβλεπε στην άλλη το μέλλον της και η άλλη το παρελθόν της; Θες το γεγονός ότι κάποτε οι εκπομπές τους έπαιζαν back to back στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha; Μια τρυφερή φιλία, μια σχέση μέντορα και μαθήτριας έμοιαζε να δένει την Ελένη με την Κατερίνα. Τίποτα δεν φαινόταν ικανό να διαταράξει την ανέφελη σχέση τους και την τηλεοπτική συνάντησή τους άπαξ ετησίως στον καναπέ της Ελένης, που κατόπιν μεταλλάχτηκε σε πολυθρονάκι. Τίποτα εκτός από ένα ανυπόστατο, όπως αποδείχτηκε, ρεπορτάζ, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Σύμφωνα με αυτό, η Ελένη Μενεγάκη εμφανιζόταν έτοιμη να αγοράσει το κατεσχεμένο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο είναι γνωστό ότι τη δένει φιλία χρόνων. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αποκαταστήσει δημόσια, από το βήμα της εκπομπή της, την αναλήθεια και να επιτεθεί εμμέσως στην Καινούργιου για το αδιασταύρωτο ρεπορτάζ. Η κόντρα μεταξύ των δύο παρουσιαστριών κορυφώθηκε όταν η «βασίλισσα» αποφάσισε να κάνει unfollow την Κατερίνα από το Instagram. Αυτό ήταν. Ο ουρανός σχίστηκε στα δύο, η γη άνοιξε και παρολίγον να καταπιεί την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απολογήθηκε επίσης δημοσία. Η συγγνώμη της μέχρι και σήμερα δεν έχει βρει ευήκοα ώτα.

Δημήτρης Παπανώτας – Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η αμαρτία της κουτσουλιάς

Πέρσι, τέτοιον καιρό, μια τηλεοπτική κόντρα λάμβανε αίσιο τέλος, μια νέα γεννιόταν. Αφορμή στάθηκε η φωτογράφηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου εμφανιζόταν μέσα σε μια απολύτως αηδιαστική βροχή από κουτσουλιές πουλιών. Με εκείνη τη συνέντευξή του ο Ουγγαρέζος διατράνωνε το νέο τηλεοπτικό βήμα του στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο είχαν πια αφήσει πίσω τους τις διαφωνίες του παρελθόντος. Φυσικά και ο ιδανικός, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, τηλεοπτικός παρτενέρ τόσο του Γιώργου Λιάγκα όσο και της πρώην συζύγου του Φαίης Σκορδά, δεν πρόλαβε να χαρεί το βάπτισμά του στη late night ζώνη. Τα πτηνά, οι κουτσουλιές, το concept της φωτογράφησης δεν άρεσε στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος φρόντισε να κατακεραυνώσει τον επιτυχημένο συνάδελφό του (βλ. πανελίστα) με κάθε τρόπο. Εκ του αποτελέσματος βέβαια φαίνεται ότι ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε δίκιο να εκφράζει τις διαφωνίες του. Τα πουλιά και τα περιττώματά τους όχι μόνο δεν έφεραν γούρι στον Ουγγαρέζο, όπως θέλει η λαϊκή παράδοση, αλλά ούτε καν εμπόδισαν το πρόωρο τέλος της τότε πολύφερνης late night εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία συμμετείχε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS