CELEBRITIESSHOWBIZΤο συμβάν στη Λεμεσό που αναστάτωσε την Κρίστη Αγαπίου: «Σε τι κόσμο...

Το συμβάν στη Λεμεσό που αναστάτωσε την Κρίστη Αγαπίου: «Σε τι κόσμο ζούμε;»

Απογοητευμένη από τους συνανθρώπους της είναι η Κρίστη Αγαπίου, μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού.

To μοντέλο πήγε για πρωινό τρέξιμο, σκόνταψε κι έπεσε, όμως κανείς δεν προσφέρθηκε να τη βοηθήσει όταν εκείνη ήταν κάτω στο πάτωμα και αιμορραγούσε.

Διαβάστε την ανάρτησή της στα social media:

«Σήμερα πήγα για τζόκινγκ στον παραλιακό της Λεμεσού, νωρίς το πρωί. Καθώς έτρεχα, σκόνταψα και έπεσα. Και τα δύο μου πόδια αιμορραγούσαν. Καθώς ήμουν στο πάτωμα, προσπαθώντας να σηκωθώ, μια γυναίκα πέρασε με τον άντρα της από δίπλα μου, κοιτάζοντας επίμονα. Ήταν περίπου 4 άτομα κοντά μου και όλοι κοίταζαν. Κανένας δεν ρώτησε αν είμαι εντάξει. Και ρωτώ, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο; Ή είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι με τις ζωές μας και τόσο εγωιστές για να κοιτάξουμε τον κόσμο γύρω μας ή να δείξουμε καλοσύνη, να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας. Υπάρχουν 6 βασικές ανθρώπινες ανάγκες σύμφωνα με τον Tony Robbins: βεβαιότητα, ποικιλία, σημασία, σύνδεση, ανάπτυξη και συνεισφορά. Η συνεισφορά είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν, καθώς είναι το πιο δύσκολο. Η συνεισφορά, δεν γίνεται μόνο με το χρήμα, αλλά με πράξεις καλοσύνης, με το να φτιάξεις τη μέρα κάποιου. Σε τι κόσμο ζούμε;»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS