CELEBRITIESSHOWBIZΤρία διάσημα νυφικά που μοιάζουν απίστευτα με αυτό που φόρεσε η Meghan...

Τρία διάσημα νυφικά που μοιάζουν απίστευτα με αυτό που φόρεσε η Meghan Markle! (εικόνες)

Για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξε ένα λευκό μεταξωτό νυφικό που σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy και τα σχόλια που συγκέντρωσε για το σχέδιό της ήταν διθυραμβικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιο περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle μετά τον γάμο!

Ταυτόχρονα απλό και κομψό, το νυφικό τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της 36χρονης Αμερικανίδας, με τη λαιμόκοψη που έφθανε έως τους ώμους, τα τρουά-καρ μανίκια, τη σχετικά κοντή ουρά και το μακρύ πέπλο με κέντημα.

Επειδή όμως η κομψότητα και η φινέτσα του ήταν απαράμιλλη, δεν σημαίνει ότι ήταν και πρωτότυπη. Και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan με τον Harry μετά τον γάμο! (εικόνες)

Τρεις εξίσου διάσημες κυρίες, οι δύο μάλιστα με βασιλική καταγωγή, έβαλαν νυφικά gowns που έμοιαζαν υπερβολικά με το κρεπ, μακρυμάνικο φόρεμα της Δούκισσας του Sussex.

Αυτό φυσικά δεν μας κάνει σε τίποτα να «αντιστρέψουμε» την αρχική μας αντίδραση όταν την πρωτοείδαμε νυφούλα το Σάββατο… η οποία ήταν εκθαμβωτική!

Γιατί καμιά φορά ένα κλασικό design μπορεί να ξαναεμφανιστεί με ένα twist και να είναι εξίσου ενδιαφέρον με το πρωτότυπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Δεν φαντάζεστε τι έκανε τη νυφική ανθοδέσμη μετά τον γάμο (εικόνες)

H Audrey Hepburn παντρεύτηκε το 1950 τον James Hanson με ένα φόρεμα που είχε αγοράσει από το κατάστημα των αδερφών Fontana στην Ρώμη. Μιλάμε για το τρίτο από τα αριστερά το οποίο είναι και αυτό κρεπ με μακρύ μανίκι, χωρίς δαντέλα. Έχει απλά έναν φιόγκο μπροστά, έτσι για τη διαφορά.

Η Πριγκίπισσα Άννα παντρεύτηκε τον Mark Phillips στο Λονδίνο το 1973 και το νυφικό της έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό της Meghan. Οι διαφορές τους εντοπίζονταν στον λαιμό, της Άννας ήταν ζιβάγκο και στα μανίκια καμπάνα.

H Πριγκίπισσα Charlene παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό τον Ιούλιο του 2011 και το νυφικό φόρεμα της ήταν μία κοντομάνικη εκδοχή αυτού που έβαλε η Meghan Markle.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS