CELEBRITIESSHOWBIZΞεκαρδιστικό: Ο Ανδρέας Γιόρτσιος «ανακρίνει» τη Μαριλένη Σταύρου (βίντεο)

Ξεκαρδιστικό: Ο Ανδρέας Γιόρτσιος «ανακρίνει» τη Μαριλένη Σταύρου (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου «Happy Hour» ήταν η Μαριλένη Σταύρου και κάθισε… «Σε αναμμένα κάρβουνα». Πρόκειται για μια ενότητα κατά την οποία ο παρουσιαστής κάνει ερωτήσεις και ο καλεσμένος πρέπει να δίνει γρήγορες απαντήσεις.

Μέσα από έξυπνες ερωτήσεις που έδιναν την ευκαιρία για juicy αποκαλύψεις και ατάκες, μάθαμε πολλά πράγματα που δεν ξέραμε για τη Μαριλένη Σταύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Γιόρτσιος: «Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι σαν τον αγιασμό» (βίντεο)

Το άχρηστο ταλέντο της, όπως αποκάλυψε, είναι ότι μπορεί να κάνει καλά μπάνιο τα νεογέννητα, ενώ το αγαπημένο σημείο του σώματός της είναι οι πατούσες της.

Πολύ μικρή ήταν πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο πρώτος celebrity που ερωτεύτηκε ήταν ο Ιταλός τραγουδιστής Τιτσιάνο Φέρο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε και μια άβολη στιγμή που είχε στα γυρίσματα σειράς στην οποία συμμετείχε, καθώς σε μια σκηνή που έπρεπε να ανταλλάξει φιλί με συμπρωταγωνιστή της, ο κάμεραμαν αρρώστησε και τον αντικατέστησε… ο άντρας της.

Παρακολουθήστε όλα όσα αποκάλυψε η Μαριλένη:

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος – παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sfera 96.8 Ανδρέας Γιόρτσιος μάς μεταδίδει όλη του τη θετική ενέργεια κάθε απόγευμα από τις 16:30 – 18:00, για ένα «Happy hour» στο ΡΙΚ1, μετά τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS