CELEBRITIESTVAνδρέας Γεωργίου: 3ος κύκλος για τη «Γη της Ελιάς» και με νέα...

Aνδρέας Γεωργίου: 3ος κύκλος για τη «Γη της Ελιάς» και με νέα πρόσωπα

Για ακόμη δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του με το ΜΕΓΑ ο Ανδρέας Γεωργίου. Η συμφωνία προβλέπει τη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και για τρίτη σεζόν -θα βγει στον αέρα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου, τον Σεπτέμβριο του 2023 – ενώ στα σκαριά μπαίνει και μια δεύτερη σειρά του πετυχημένου.. . τριπρόσωπου -Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου- η οποία θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.

Αυτές τις μέρες, η παραγωγή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς της σειράς, προκειμένου να προχωρήσει στη ανανέωση τον συμβολαίων τους για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα έχουμε εκπλήξεις και πως το χρόνου δεν θα τους δούμε όλους όσους βλέπουμε φέτος στο καστ. Για την ώρα, πάντως, ολοένα και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά.

Μετά την είσοδο του Αποστόλη Τότσικα στην αρχή του νέου κύκλου –σημειώστε ότι η σχέση των δύο αντρών είχε περάσει από χίλια μύρια κύματα τα προηγούμενα χρόνια και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι τους είδαμε να συνεργάζονται ξανά- και πιο πρόσφατα του σέξι τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη που κάνει υποδύεται τον Κίμωνα, τον γιο του Δημοσθένη- οσονούπω έρχονται να προστεθούν ο δικός μας Τόνυ Δημητρίου και η νεαρή ελληνίδα ηθοποιός Άννα Μαστοράκου.

Ο Τόνυ Δημητρίου θα ενσαρκώσει τον σκληρό και αδίστακτο Θανάση, ήρωα που μέχρι πρότινος υποδυόταν ο Αστέριος Πελτέκης, ενώ η Άννα Μαστοράκου θα ενσαρκώσει την Σάντρα, μια νεαρή κοπέλα, πρώην συμφοιτήτρια του Φίλιππου, η οποία έρχεται στην Μάνη για να βρει δουλειά.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS