CELEBRITIESTVH Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν υφίσταται ότι θα κάνω εκπομπή μόδας στον...

H Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν υφίσταται ότι θα κάνω εκπομπή μόδας στον ΣΚΑΪ»

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα όνομα που τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί αρκετά τόσο για την αποχώρηση της από το GNTM και τα νέα της επαγγελματικά βήματα, όσο και για την κόντρα που άρχισε μεταξύ αυτής και της Βίκυς Καγιά.

Όσον αφορά τα επαγγελμαιτκά, δημοσιεύματα ήθελαν να προχωράει σε συμφωνία με τον στον ΣΚΑΪ για δική της εκπομπή μόδας μετά τη συνεργασία στο My style rock. Ωστόσο αυτό όπως φαίνεται τελικά δεν ισχύει, αφού βρέθηκε στην παρέα του Πρω1νού μαζί με την Φαίη και εκεί ξεκαθάρισε τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: H Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά

“To My style rocks έβαλε μια άνω τελεία. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε. Μέχρι να μας ενημερώσουν εμάς δεν μπορώ να πω κάτι για το τι ακούγεται.”, ανέφερε στην εκπομπή ενώ ξεκαθάρισε πως προς το παρόν αν και έχουν γίνει συζητήσεις δεν αναλαμβάνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Αναλαμβάνει δική της εκπομπή μόδας

“Δεν υφίσταται ότι θα κάνω εκπομπή μόδας στον ΣΚΑΪ. Άλλο να γίνεται μια κουβέντα σε ένα γραφείο και να μοιραζόμαστε κάποιες σκέψεις κάποιοι άνθρωποι και άλλο αυτό να επικυρώνεται με υπογραφή. Αν δεν επικυρωθεί κάτι με υπογραφή, δεν συμβαίνει τίποτα, για μένα αυτό ισχύει στη ζωή μου. Υπήρξε σαν σκέψη, δεν νομίζω να υπάρξει σαν πράξη. Δεν έχει γίνει δεύτερη κουβέντα ή τρίτη. Μέχρι κάποιος να υπογράψει πάρα πολλά πράγματα αλλάζουν”, είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρεί την τηλεόραση ως την τρίτη ασχολία της και δεν φαίνεται να έχει κανένα άγχος να συνεχίσει σε αυτή.

“Εγώ μετέωρη θα ένιωθα εάν οι άνθρωποι που αγαπώ δεν έχουν την υγεία τους, οτιδήποτε άλλο δεν με κάνει να νιώθω μετέωρη. Έχω το μαγαζί μου, εκπροσωπώ κορίτσια, η τηλεόραση είναι το τρίτο μέρος στη ζωή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS