ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΠαγιδευμένοι – Ηχηρή αποχώρηση με αιχμές από τη σειρά: «Ότι δεν λύνεται,...

Παγιδευμένοι – Ηχηρή αποχώρηση με αιχμές από τη σειρά: «Ότι δεν λύνεται, κόβεται»

Οι “Παγιδευμένοι” συνεχίζουν πια δίχως εκείνην…

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει το σίριαλ «Παγιδευμένοι» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις μικρές μας οθόνες με την συνέχεια του δεύτερου του κύκλου. Παρελθόν από αυτόν, όμως, θα αποτελεί ένα πρόσωπο που άνηκε στην επιτυχημένη από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για την ενδυματολόγο Νικόλ Παναγιώτου, η οποία και θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να αποχωρήσει από την σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

νικόλ παναγιώτου

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικόλ Παναγιώτου δημοσίευσε μια εικόνα από την σειρά την οποία όμως… θόλωσε ένα γραφικό με το σχόλιο «No Internet» ενώ σαν λεζάντα έγραψε τα εξής. «Ίσως η πρώτη μεγάλη απόφαση του 2024. Απ’ ότι φαίνεται μπαίνει πολύ δυναμικά για μένα».

«Ένας κύκλος που κλείνει νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζα (όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει). Όμως η ζωή είναι μικρή και οι αποφάσεις είναι για να παίρνονται. Και εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ένα βασικό: Δεν θα γίνω πότε αυτό που φοβόμουν. Ότι δε λύνεται κόβεται φρεντς».

«Ευχαριστώ όσους με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και όσους με στήριξαν αφού την πήρα. Ήταν μια δουλειά που αγάπησα πολύ…. *Ο,τι αγαπάω μ΄αδικεί… Τα καλύτερα έρχονται» καταλήγει χαρακτηριστικά η Νικόλ Παναγιώτου στη νέα της ανάρτηση στα social media με την οποία και γνωστοποιεί την αποχώρηση από το σίριαλ του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS