ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΕΚΘΕΣΕΙΣΣτo Royal Apollonia έρχεται η έκθεση κεραμικής τέχνης "Life in Clay", της...

Στo Royal Apollonia έρχεται η έκθεση κεραμικής τέχνης “Life in Clay”, της δημιουργού Φρόσως Κάππα

Η Louis Hotels ανακοινώνει τα επίσημα εγκαίνια της επερχόμενης έκθεσης κεραμικής “Life in Clay”, με τα εξαιρετικά έργα της δημιουργού Φρόσως Κάππα.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης κεραμικών έργων θα γίνουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων Royal Apollonia στη Λεμεσό, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 18:30, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 16:00 έως τις 21:00. Η δημιουργός Φρόσω Κάππα θα βρίσκεται καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο Royal Apollonia, παρουσιάζοντας στους λάτρεις της τέχνης τα έργα της.

Το “Life in Clay” αποτελεί μια ξεχωριστή γιορτή δημιουργικότητας, καθώς τα αριστουργήματα της Φρόσως Κάππα, δίνουν ανάσα ζωής στον πηλό, απεικονίζοντας ζωηρές αποχρώσεις της ζωής και της φύσης οι οποίες αντανακλούν το πάθος και το ταλέντο της καλλιτέχνιδας για την αφήγηση ιστοριών μέσω της τέχνης της.

Η Louis Hotels, με τη φιλοξενία της έκθεσης αναδεικνύει τη βούλησή της να προσφέρει στήριξη σε τοπικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς προάγοντας, την αξία της καλλιτεχνικής δημιουργίας και του εμπνευσμένου ταλέντου, με γνώμονα να ενισχυθεί η καλλιέργεια των τεχνών στην Κύπρο.

Ο πηλός παίρνει ζωή την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Royal Apollonia, στη Λεμεσό, κάτω από τα επιδέξια χέρια και το ταλέντο της Φρόσως Κάππα. Την ίδια στιγμή στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης, θα παραχωρηθεί μια δεξίωση με κοκτέιλ και διάφορα τσιμπήματα, ώστε η περιήγηση ανάμεσα στα εκθέματα για τους λάτρεις της τέχνης, τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και τους ενοίκους του ξενοδοχείου να εξελίσσεται στην ατμόσφαιρα ζεστής φιλοξενίας πέντε αστέρων που χαρακτηρίζει κάθε ενέργεια του ομίλου Louis Hotels.

Σχετικά με τη δημιουργό της έκθεσης “Life in Clay”

Η Φρόσω Κωνσταντινίδου (Κάπα) γεννήθηκε στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο και στη συνέχεια σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο Αμμοχώστου. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα τέχνης στο εργαστήρι του ζωγράφου Ανδρέα Κλεοβούλου, τα οποία σε συνάρτηση με το ταλέντο της στην τέχνη και στη ζωγραφική, αλλά και με τη συμμετοχή της σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο οδήγησαν σε 5 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Είναι μέλος της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Κύπρου και ασχολείται με την κεραμική τα τελευταία 10 χρόνια. Μαθήτευσε στο εργαστήρι του Βαλεντίνου Χαραλάμπους και έχει δικό της εργαστήρι. Στο ενεργητικό της σημειώνονται 3 ατομικές εκθέσεις κεραμικής και πολλές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS