ΕκδηλώσειςEVENTS«Απόδραση από τη λογική»: Ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα σε ένα θεαματικό...

«Απόδραση από τη λογική»: Ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα σε ένα θεαματικό magic show

”Η πιο ωραία εμπειρία που μπορούμε να έχουμε είναι το μυστηριώδες. Είναι το πρωταρχικό συναίσθημα που βρίσκεται στην βάση της αληθινής τέχνης και της αληθινής επιστήμης”.
Αλβέρτος Αινστάιν

Ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα και η ομάδα του θα είναι στην Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Μagic Show, ”Απόδραση από τη Λογική”. 

Οι λάτρεις των μαγικών και των ψευδαισθήσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρωτότυπα και απίστευτα tricks που είναι κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής. Με παράτολμα νούμερα και το μοναδικό και αγχολυτικό του χιούμορ ο Σανκάρα γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Sankara Theatre 800x538

”Απόδραση από τη λογική” με τον Σανκάρα να περνάει όλο το σώμα του μέσα από μία μεγάλη κορνίζα καθρέφτη ή τις δύο γοητευτικές του παρτενέρ να τον εξαφανίζουν, αφήνοντας ορατά μόνο το κεφάλι,τις παλάμες και τις πατούσες του. Θα δούμε επίσης μάγο και παρτενέρ  να αλλάζουν πολύ γρήγορα και εξ αποστάσεως θέση και πολλά ακόμα μαγικά μεγάλης κλίμακας που έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους. Από τα highlights του show θα είναι και το μεγάλο φινάλε του Σανκάρα,ο οποίος σε εξωτερικό χώρο θα προσπαθήσει να αποδράσει από ύψος 30 μέτρων αλυσοδεμένος και κρεμασμένος ανάποδα.

Παραστάσεις:
Σάββατο, 02/04/2022, 15:00, 18:30, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία.
Κυριακή, 03/04/2022, 11:00, 16:00, Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός.

https://shop.tickethour.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS