ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSΑυτός είναι ο λόγος που θα φέρει στην Κύπρο τους νικητές του...

Αυτός είναι ο λόγος που θα φέρει στην Κύπρο τους νικητές του Survivor All Star Σάκη – Μαριαλένα

Φεστιβάλ αγάπης «ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας» – Διήμερο αγάπης και προσφοράς, στις 14-15 Οκτωβρίου. Όλες οι δράσεις που θα γίνουν στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου

Παρουσιαστές του φεστιβάλ θα είναι οι Άντρη Καραντώνη, Μάριος Πρίαμος και Μιχάλης Σοφοκλέους και σ’ αυτό θα παρευρεθούν και οι νικητές του Survivor All Star Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την παρουσία της στο φεστιβάλ, θα δώσει επίσης Χρύσω Λέφου.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από το φεστιβάλ θα δοθούν προς ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Οι επισκέπτες στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου θα έχουν την δυνατότητα να βρουν πληθώρα διαδραστικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην παρουσία του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα και του Υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κουμή, οι οποίοι θα υποδεχθούν τους αλεξιπτωτιστές από την Ομοσπονδία Πήγασος και τους ποδηλάτες από την Ταμασσό, μεταφέροντας το μήνυμα της ελπίδας στην Λάρνακα.

Το φεστιβάλ θα χρωματίσουν με την παρουσία τους 100 χορευτές από την σχολή χορού Mambo και μαζορέτες από την σχολή μαζορετών της Αιμιλίας Σαλούτα. Θα ακολουθήσει δέηση και το Απολυτίκιο του Αγίου Λαζάρου από την Ξενοδοχειακή Σχολή Λάρνακας.

Οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Άντρη Καραντώνη με την παρέα τους θα μας διασκεδάσουν με Παραδοσιακή Βραδιά ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το δημοφιλές συγκρότημα από την Ελλάδα Walkman The Band.

Παράλληλα, στη Λεμεσό, η διακεκριμένη ιστιοπλόος Μαριλένα Μακρή θα πραγματοποιήσει ένα διήμερο ταξίδι, από τη Λεμεσό στη Λάρνακα. Θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, 14 Οκτωβρίου, στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου, στη Λεμεσό και θα φτάσει στο παραλιακό μέτωπο της Δρομολαξιάς. Για την ασφάλειά της, θα τη συνοδεύουν βατραχάνθρωποι του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου.

Στις 15 Οκτωβρίου, θα πλεύσει από το Ζύγι προς το Μενεού, καλύπτοντας 30 ναυτικά μίλια. Στόχος είναι να βρεθούν μέσα από την όλη τη διαδικασία, 60 χορηγοί που θα προσφέρουν από 500 Ευρώ το ναυτικό μίλι, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που το έχουν ανάγκη. Φτάνοντας, η Μαριλένα Μακρή θα παραδώσει την φλόγα της Αγάπης ενώ η εικόνα του Αγίου Λαζάρου που θα μεταφέρει σκάφος της εταιρείας Sea Bliss, θα παραδοθεί σε καταδρομείς της 33 ΜΚ οι οποίοι θα τη μεταφέρουν στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου  στη Δρομολαξιά  και θα τα παραδώσουν μαζί με τους αλεξιπτωτιστές του ομίλου Πήγασος.

Θα ακολουθήσει παρέλαση συνοδευόμενοι από Ιππείς της Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύπρου και της Φιλαρμονικής Λάρνακας, άτομα από το Κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και άτομα από τον Όμιλο Κωφών Λάρνακας Αγιος Λάζαρος.

Στην επίσημη τελετή λήξης του Φεστιβάλ, το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου ενώ στο πιάνο θα είναι η Σοφία Πούρτζη.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Γιώργο Τσαλίκη, Λούκα Γιώρκα, Σάσα Μπάστα, Σοφία Δανέζη, Νίκο Ρωμανό, Βασίλη Μπάτη, Δημήτρη Γιώτη, Κωνσταντίνο Νάζη και Γιώργο Βασιλείου.

Κατά την διάρκεια του ζωντανού προγράμματος από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA θα γίνονται εισφορές μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS