ΕκδηλώσειςEVENTSΜε τεράστια επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Amuse Bouche Event

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Amuse Bouche Event

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Amuse Bouche Event που διοργάνωσε η Alfa Culinary and Beverage.

Το Amuse Bouche Event διεξάχθηκε στις 13/02/2022 στην Alfa Culinary and Beverage μεταξύ 8 με 11 το βράδυ.

Κάτω από την μουσική μελωδία του σαξόφωνου οι Executive Chef Noel Bassil, Chef Zemmour, Κωνσταντίνος Αυξέντης, Ανδρέας Χρυσοστόμου και Χρίστος Αντωνιάδης επέδειξαν με μαεστρία το στήσιμο των προσωπικών signature amuse bouche πιάτων τους. Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία ετοιμασίας ενός amuse bouche και συνομιλήσαν με τους Σεφ για τις πρώτες ύλες και τις τεχνικές.

Η γαστρονομική περιήγηση στα 5 stations απαρτιζόταν από  12 εκλεκτά signature amuse bouche   steak, θαλασσινά, πάπια, εκλεκτά τυριά, χορτοφαγικές επιλογές και ευρωπαϊκά γλυκά σοκολάτα , καραμέλα και καβουρδισμένα φουντούκια. Όλα με τη συνοδεία των εκλεκτών κρασιών από τα Οινοποιία Τσέλεπος όπου αναδείκνυαν τις γεύσεις, τα αρώματα και τα υλικά των πιάτων.

Η πρωτοβουλίας αυτή της Alfa Culinary & Beverage απέδειξε ότι η μαγειρική δεν είναι απλώς μία δουλειά είναι ένα πάθος μια αστείρευτη γνώση επιλογής των καλύτερων πρώτων υλών που αποθεώνουν το αποτέλεσμα του πιάτου και αυτό πλέον έχει μπει για τα καλά στην κουλτούρα του Κύπριου καταναλωτή.

Χορηγός επικοινωνίας: Χρυσές Συνταγές

Tony0025 1

Tony0049 1

Tony0027 1
Tony0069 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS